fbpx

Vi har fått poengene!

Foto: Roger Myrland

Hei dere!

Vi har nå fått poengene fra catwalkkurset! Jeg har gledet meg hver dag nå siden kurset på at vi skulle få meldingen om at poengene endelig var ute - og i dag var dagen! Jeg har vært veldig att og fram og usikker på hvor mange poeng jeg kom til å få. Da jeg følte alt var veldig både og, og jeg visste ikke hvordan Klara kom til å vurdere oss. 

Men det var veldig gøy å få tilbake poengene! Jeg følte jeg gjorde det bra, men at det også var rom for forbedringer - og akkurat det visste poengene også! Det betyr at jeg er på rette spor:) Framover nå så kommer jeg til å jobbe ekstra hardt mot beutycampen (om jeg kommer videre til den). Jeg har tenkt til å sende Klara en melding for å vite sånn ca hvor jeg har plass til å forbedre meg for å øve på mine svakheter ekstra mye.

Jeg har gått en del med de nye helene på jobb, så jeg har heldigvis blitt vandt til de og de er utrolig behagelige! Så nå må jeg øve inn teknikken mest, da jeg føler jeg greier å gå i de. Jeg ser for meg at jeg må øve veldig mye på å holde meg litt roligere da jeg vet at jeg plutselig kan gå veldig fort haha!

MEN ØVING GJØR MESTER!!!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

En spennende måned
Ferdig med muntlig eksamen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på