fbpx

Den bakte poteten for en hver smak

Sponset innlegg

Hei alle sammen!

Som en potetbaker i Potetbakern får jeg ofte spørsmål om hvordan maten er laget. Folk lurer somregel på "er maten glutenfri?" "kan dere fjerne X fordi jeg er allergisk? "Har dere ett vegetar alternativ?" men spørsmålet jeg får mest er "Hva er i poteten?". Dette er gode spørsmål, som heldigvis har lette svar. Potetbakern og dens nye konsept Potetbakern Spearibs har utrolig tilpasselige menyer, og matrettene kan tilpasses en hver preferanse. 

Før vi kjøper ett produkt liker vi gjerne å vite nøyaktig hva som er i, noe vi i Potetbakern synes er like viktig som kundene. Derfor kan du lett lese alle allergener som finnes i produktene som brukes på siden av disken i boden, eller kan lett få svar fra de ansatte om du spør. I dagens innlegg tenkte jeg å gjøre det enda lettere for deg å vite hva du bestiller, og fortelle dere hva du får med på kjøpet når du kjøper en bakt potet fra Potetbakern!

Hva er i en bakt potet med fyll?

Vi selger bakte poteter med fyll i 3 størrelser; liten, medium og stor. På Potetbakern Spearibs vil du også finne en spearibs tallerken meny, som inkluderer en bakt potet med noe fyll inni. Størrelsene på potetene er mengden fyll du får med poteten, og selve poteten du får med vil være ca samme størrelse uansett størrelse. Alt fyllet er akkurat det samme i alle størrelsene, det er kun mengden av dette fyllet som varierer. Så når det kommer til hvilke størrelser du bør kjøpe, kommer dette kun an på hvor glad du er i fyll og hvor sulten du er! 

Fokus på godt bakte poteter

Etter 30 år med potetbaking har Potetbakern AS virkelig perfeksjonert kunsten av potetbaking. Potetene stekes i ovner i overkant av 1 time, på stedet dem vil bli solgt. Så potetene du får kjøpt er ofte ferske ut av ovnen, og perfekt stekt for å konsumeres. Her har vi stort fokus på kvalitet, slik at alle skal få den perfekte bakte poteten ved hvert kjøp.

Berømt kryddersmør

Hos Potetbakern brukes det ett eget spesial smør, ett smør med diverse kryddere i, som vi liker å kalle kryddersmør. Dette er ett kryddersmør med en oppskrift perfeksjonert for vår bakte potet, og er selve sjelen bak de gode potetene. Smørret får du kun kan få i våres boder, og er laget for å smelte perfekt inn i poteten og blende inn med resten av fyllet. 

Mais, Bacon og ost

I den bakte poteten finner du masse forskjellige ingredienser, blant disse er mais, bacon og ost. Maisen er kjøpt inn vakuum pakket, noe som forsikrer at maisen er god, fersk og crunchy når den legges på poteten. Baconet vi serverer er terning bacon, som kokes for å få dem godt stekt med en god salt smak. Osten vi kjøper inn er alltid av god kvalitet, og kommer fra noen av de største ost produsentene vi har her i landet. I Potetbakern er det stort fokus på kvalitet, noe som virkelig reflekteres i hver og en av ingrediensene vi bruker. 

Dressing

I en standar fyllt potet får du Thousand Island dressing, som for de fleste er en god klassiker. Derimot har vi ett større utvalg av dressinger i sommer halvåret, for å gi ett alternativ til dem som ikke er så glad i Thousand Island. Da kan du velge mellom rømme eller hvitløksdressing. Vi ser somregel at kundene som bestiller om og om igjen, gjerne liker å bytte litt på dressingen de får med, for å kunne variere litt på smaken. Dette er noe alle oss ansatte også gjør, og hjelper med å passe på at du virkelig aldri kan bli lei av Potetbakerns bakte potet. 

Tilpassnings dyktig

Produktene over er ingrediensene du finner i en klassisk bakt potet fra Potetbakern, men vår fyllte potet kan tilpasses mere enn bare som så. Når du bestiller kan du velge å fjerne eller legge til ekstra fyll, og tilpasse poteten slik du ønsker den. Vi er også veldig bevisste på allergener, og gjør alt vi kan for å tilrettelegge for at alle skal ha muligheten til å spise hos oss. En av potetbakerns største stoltheter er at all maten er helt glutenfritt. Vi har en egen billigere vegetar variant for dem som ikke ønsker kjøtt, kan tilpasse for melke allergier og mye mere. På visse festivaler har vi også med oss ett vanlig smør, for å tilpasse for folk med allergi mot løk eller kryddere. Om en potet blir tilpasset for allergi eller preferanser har vi egne måter å lage disse på, slik at smakene skal flyte like bra sammen som de ville gjort i en standar.

Spearibs

I den separate vognen Potetbakern Spearibs finner du også en meny som inneholder Potetbaken Spearibs. Spearibsene er tilpasset for å smake best mulig kombinert med vår egne bakte potet, og har vært lenge i planleggings prosessen for å få dette best mulig til. Spearibsene er ikke for søte, noe som sklir perfekt inn i denne retten. Spearibsene kommer røkt, før vi steker dem på stedet i en halvtime. Denne retten kommer med colelsaw, valgfritt BBQ saus, og en ferdig oppkuttet bakt potet med kryddersmør, mais og ost. Du kan kjøpe medium eller stor spareribs tallerken, hvor forskjellen er 100g spareribs kjøtt. Denne matretten er helt nylansert, og tro meg, denne retten er virkelig verdt å teste ut!

Renner munnen din enda?

Dette er en god beskrivelse på hva du kan forvente når du bestiller mat hos Potetbakern. Vi har stort fokus på kvalitet, og på å tilpasse oss kunders ønsker. Så når du bestiller hos oss, må du virkelig ikke være redd for å spør om en tilpasset potet. Vi er her for å servere deg mat du elsker, og for å gjøre dagen din litt bedre med en rykende fersk bakt potet. 

Lurer på hvor du kan finne Potetbakern denne sommeren? Du finner en full oversikt HER

 


Ønsker du å jobbe med meg, eller har du noen spørsmål? Da kan du sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER. Du finner meg også på Instagram og TikTok hvor jeg heter @Lillysoee, og på facebook siden min hvor jeg poster regelmessige oppdateringer om deltagelsen min!

Nå har også SMS stemmene startet, og jeg hadde satt utrolig pris på om du ville stemt på meg! Da sender du "MISSU 6" til 2401. Hver stemme koster 20kr, og du kan stemme så mange ganger du vil. Jeg setter utrolig stor pris på hver eneste stemme, og takk til alle som allerede har stemt!❤  

 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Gluten-fri mat i Milan
Hjem i begravelse

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på