fbpx

The family is one of nature’s masterpieces.

Hey there beautiful people!

I dag vil jeg skrive litt om hvorfor jeg ble den jeg er i dag. Om dere ikke har lest mine tidligere innlegg, har jeg der nevnt litt om mine forelde, som er ifra 2 forskjellige land med ulike kulturer. Det fikk meg til å skille meg ut på skolen, der de andre barna kanskje ikke helt forstod hvor jeg egentlig var ifra. Jeg ble født i Norge, og jeg har bodd her hele livet mitt (foruten om da jeg bodde i Spania), men uansett så ser mange i Norge på meg som thai eller utenlandsk. Det samme er det i Thailand, der kaller de meg ”farang” (Det et thai-ord som brukes for å referere til mennesker av europeisk utseende, altså «hvite») Det gav meg litt identitetsproblemer som yngre, selv om jeg følte meg like norsk som resten. Det fikk meg uten tvil til å legge merke til raseforskjellene mellom klassekameratene mine. På alle eventer eller blant nye venner, blir jeg spurt om etnisk opprinnelse av minst én person. I sjeldne tilfeller vil jeg ikke snakke om det, men 97% av tiden er jeg mer enn glad for å dele.

 

Men etter hvert som jeg vokste opp, har jeg funnet mer meg selv. Nå kan jeg si med stolthet at jeg representerer to fantastiske land. Man skal være stolt av opphavet sitt, og da kan jo jeg bære dobbelt opp med stolthet (hehe.) Jeg har vært veldig heldig med oppveksten mine foreldre gav meg. jeg har alltid fått det jeg har hatt behov for opp igjennom årene. Samtidig så har foreldrene mine informert meg om at penger vokser ikke på trær, og om man skal ha noe, må man jobbe seg til det. Jeg husker i ung alder, brukte min mor og mine søsken å kjøpe inn gaver og pakke inn til barna ifra landsbyen hennes. Dette gjorde vi én gang i året så lenge jeg kan huske ifra barndommen. Og min far har virkelig vist meg at en drøm kommer ikke i oppfyllelse gjennom magi: det er rett og slett svette, besluttsomhet og hardt arbeid som skal til.

Min mor og far skiltes da jeg bare var ei lita jente. Mine to søstre og jeg bodde en uke hos mor og en uke hos far, og slik fortsatte det å være. For mange kan det være veldig trist at foreldre skilles, men om de ikke hadde det, ville jeg ikke endt opp med tre fantastiske nye søsken, to søstre og én bror. Endelig fikk jeg sjansen til å bli storesøster! Så nå har jeg 5 søsken til sammen. Jeg er så takknemlig for å ha en så stor familie. Jeg lærer nye ting heletiden ifra dem alle. Dette føler jeg også er en av mine sterke sider i denne konkurransen. Selv om vi er søsken, er vi svært ulike på hver vær måte, og jeg utnytter denne muligheten til å få kunnskaper på mange forskjellige måter.

 

Takk for det fine bilde : Marta Murawska

 

Per dags dato er det kun de to yngste jeg bor sammen med, de andre tre bor i tre forskjellige land og to av de også i andre verdensdeler. Den eldste søsteren min er 28 år. Siden 2011 har hun bodd i USA, hvor hun har gjort ferdig to mastergrader og én bachelor. I tillegg er hun interessert i kampsport, hun har holdt på med MMA, brasiliansk jiu jisu, thai boksing, boksing og kickboksing - og konkurrert i MMA og brasiliansk jiu jitsu. Søster nummer 2 er 26 år gammel. Hun er veldig aktiv på sosiale medier og instagram, med over 35,8 tusen følgere, hun deltok også i Amazing Race Asia sesong fem. Den eldste av mine yngre søstre, er 19 år, bor i Spania og driver også en aktiv instagram profil med 22,4 tusen følgere, samtidig som hun jobber deltid som modell. Min yngste søster er 14 år. Hun engasjerer seg mye i musikk, dans og drama. Hun skal være med i ”Shrek The Musical” nå den 19.mars. Jeg gleder meg virkelig til å se på forestillingen! Den yngste av mine søsken, og min eneste bror er 11 år. Han er veldig ung enda, men skulle jeg ha gjettet hans talent, må det være i det verdenskjente spillet «Fortnite».Det er det han dedikerer mesteparten av tiden sin til, hehe.

Før jeg avslutter dette innlegget må jeg nevne at min mor var den første utenlandske som gikk på videregående skolen her på Levanger. Og jeg har funnet artikler som går tilbake til min fars ungdomstid, der han da vant gull i Coca-Cola cup i sprinting. Jeg kan med stolthet si at jeg kommer ifra en familie der konkurranse ligger i blodet, som gjør meg mer fysisk og psykisk klar for Miss Norway 2019!

 

Facebook: https://www.facebook.com/Nina-Bye-Reisen-til-Miss-Norway-2019-221221582153757/

Instagram: https://www.instagram.com/ninabyeofficial/

 

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - reisen til miss norway 2018 så hører du fra meg snart!

 

 

 

Hva sier buddhismen om happiness?
I dag var jeg på direkte på NRK P1 Buskerud Radio ...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på