fbpx

Dette skjer videre i konkurransen

Hei dere! 

Nå er det snart semifinale uttak, og som jeg gleder meg! Det blir veldig spennende, og gøy. Nå før 10.Februar skal vi legge ut nye bilder. Vi skal ta bilder i cocktail kjole, treningstøy, portrett og fritidstøy. Disse bildene skal jeg ta på fredag med flinke Finn Rune Christiansen. Jeg gleder meg skikkelig til shooten, og å vise de til dere! Jeg var veldig usikker på hvilken kjole jeg skulle ha på, men når jeg var i Oslo i helgen fant jeg en som var perfekt. Det blir veldig spennende å se hvem som går videre, selvom alle jentene er kjempe vakre! Jeg tror absolutt ikke det blir ett lett valg. 

Hvis DU eller noen du kjenner har lyst til å samarbeide med meg, send meg gjerne en mail til " Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

HA EN FIN KVELD VIDERE

Land jeg har vært i og de jeg vil tilbake til!
Personlig artikkel i Studentavisen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på