fbpx

Dette vil jeg gjøre i 2020

Dette er noe av det jeg vil gjøre i 2020

Hyttetur- I år vil jeg dra på hytteturer med jentene. Både på hytta til Helene, og til Hemsedal eller Trysil. Jeg elsker fjellet, og stemningen som er der. Fikk ikke stått på ski i fjor, så i år vil jeg stå på både langrenn og slalåm. Det å stå på ski er kanskje noe av det morsomste jeg vet, og ingenting slår Afterski etter en Lan dag i bakken.

Reise- Jeg har vært så heldig at jeg reiste en del i 2019, og håper jeg får gjøre det i 2020. I år vil jeg dra på mer småbyturer, og oppleve andre Land og kulturer. Jeg vil også bli flinkere til å bare ta en tur inn til Oslo med venner, og få litt miljøskifte. 

Holmenkollen- I fjor fikk jeg ikke vært med på Holmenkollen, men i år skal jeg det. Det virker kjempe gøy, og mye kjentfolk. 

Besseggen- Jeg har aldri gått Besseggen, og det er absolutt noe jeg har lyst til i år. Det ser helt fantastisk ut å bestige den, og utrolig fin utsikt. 

Lese flere bøker- I år skal jeg lese flere bøker. Jeg elsker egentlig å lese, og den roen og egentiden det gir. Begynte på Linnea Myhre sin bok her om dagen, og gleder meg til å fortsette å lese den. 

Være mer aktiv i røde kors- Jeg har jo alltid vært veldig aktiv i røde kors, men det siste året har jeg vært litt mindre til stede. Jeg har fortsatt vært med på utrolig mye, men ikke like mye på møter, så det skal jeg bli bedre på i det nye året. 

Gi alt i Miss Norway- Ja, dette vil jeg gjøre i 2020! Jeg skal gi jernet, og komme så langt som mulig, forhåpentligvis helt til toppen! 

Dra på festivaler- I sommertider hører virkelig festivaler til. I fjor var jeg reist bort på idyll festivalen, så i år skal jeg iallfall få med meg det. Kanskje jeg rekker å få med meg noen andre festivaler også ved siden av jobbing. 

 

Dette er noe av det jeg vil gjøre i 2020, send meg gjerne flere ideer til hva jeg kan gjøre i det nye året. Vil du, eller noen du kjenner samarbeide meg? Send meg da en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Amine

Nytt år, nye muligheter
Godt nyttår! / Happy new year!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på