fbpx

Drøm deg bort med Pikant Under

//SPONSET//

Hei alle!
For knapt en uke siden var jeg så heldig å fikk med meg en ny sponsor på laget, Pikant Under. Pikant under er en kjede som har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre. Den første butikken deres ble åpnet for omtrent 20 år siden, og har i dag totalt seks butikker i Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier.

Pikant Under er en privateid kjede, og en av fordelene med dette er at de selv bestemmer hvilke produkter de ønsker å selge i butikkene. Butikken deres på Sirkus Shopping hadde utrolig mye fint og det var vanskelig å velge ut noen favoritter. De fører flere kjente kvalitetsmerker som Primadonna, Marie Jo, Fantasie, Wolford, Stella McCartney Lingerie, Heidi Klum Intimates, Michael Kors Swim og Calvin Klein Underwear. På bildet under har jeg på meg en badedrakt fra Stella McCartney. 


Pikant Under jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende varer slik at det alltid skal være inspirerende å komme inn i en Pikant Under-Butikk. De har flere innkjøpsperioder i året og holder seg alltid oppdatert på nye og spennende produkter.


For Pikant Under er det viktig at du skal føle deg velkommen når du kommer inn i deres butikker og deres ansatte ønsker alltid å levere et høyt servicenivå. Dette merket jeg selv da jeg kom innom butikken deres. Jeg ble tatt imot av ei blid hyggelig jente som fikk meg til å føle meg velkommen. Vi fikk pratet litt før hun hjalp meg inn i prøverommet og fant frem flere produkter jeg skulle prøve. Noe jeg likte spesielt godt med hjelpen jeg fikk var at jeg fikk ærlige meninger om det jeg prøvde. Var det en bikini som ikke satt helt som den skulle sa hun ifra og jeg prøvde heller en annen. Er det noe jeg setter stor pris på når jeg er ute å handler er det at de ansatte er ærlige om man er litt i tvil om et produkt.

Bikini fra Calvin Klein 

Hos Pikant Under får du god hjelp med å finne riktige farger, fasonger og riktig BH-størrelse. Service er noe de brenner for, og som deres kunde skal du ha en god kjøpsopplevelse når du handler i en av deres butikker. Du skal ikke bare være fornøyd med produktet, du skal være fornøyd med hele opplevelsen. Butikken på Sirkus Shopping er en liten butikk, men med ett stort hjerte. Ta turen innom for en hyggelig handelsopplevelse.

Besøk Facebook siden til Pikant Under her
Følg meg gjerne på Instagram: Caroline_Birkelund for å se bildene jeg poster fra ferien
Gi meg også gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 ( 10 kr per stemme) 

- Ha en fin dag videre 

Kjære fremtidige arbeidsgiver
Vil du ha luksus? Jeg har svaret!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på