Min reise til finalen


Det er rart å tenke på at det allerede snart har gått et år siden jeg meldte meg på konkurransen. Et år siden denne fantastiske reisen begynte. Og om under en uke skal vi stå på scenen hos Wallmans i Oslo og kåre en vinner, Miss Norway 2017. Min reise hit har vært uforglemmelig og jeg tar med meg gode minner og erfaringer videre. Jeg hadde aldri trodd for et år siden at jeg ville fått så mye ut av min påmelding, og overhodet ikke at jeg skulle stå igjen som en av 15 finalister. Det føles nesten litt rart men samtidig fantastisk. 

Reisen min hit begynte egentlig veldig spontant og jeg hadde ingen anelse om hva jeg gikk til da jeg meldte meg på konkurransen. Alt jeg visste var at jeg ønsket noe nytt i hverdagen, noen nye utfordringer. Da jeg fikk beskjeden om at jeg hadde gått videre til første uttaket ble jeg veldig glad samtidig som jeg tenkte "Hva skjer egentlig nå?". 

Den 17. september 2016 reiste jeg nedover til Oslo for å delta på Misseskolen som ble arrangert for de nye utøverne. Da jeg ankom Oslo var jeg ganske nervøs men samtidig veldig spent på hva som skulle skje. Jeg hadde jo selvfølgelig en liten anelse om hva missekonkurranser gikk ut på, men jeg må si at jeg aldri hadde trodd at det er så mye hardt arbeid utøverne går gjennom. Vi ble introdusert for trappetrinn systemet hvor det ble prat om sponsorer, presse, veldedig arbeid, blogging og mye mer. Det var mye å ta inn og det kom en god del spørsmål fra min side. Da dagen var over satt jeg igjen med en veldig god følelse og gledet meg masse til tiden jeg hadde foran meg. Man kan vell si at det var her reisen begynte.


I ukene som kom la jeg flere planer som skulle skje fortløpende. Jeg fikk blant annet mitt første presseoppslag i Malvikbladet, noe jeg syntes var veldig stas. Venner og familie som leste oppslaget kom med flere positive tilbakemeldinger, noe som var veldig gøy å høre. Frem til idag har jeg hatt totalt 18 presseoppslag, og flere er på vei. Dere kan lese mine nyeste presseoppslag her og her

Jeg hadde også min første photoshoot kort tid etter misseskolen. Her fikk jeg god hjelp av fotografen Andreas Buarø, som er en venn jeg ble kjent med gjennom skolen. Dette var en veldig morsom shoot og sluttresultatet ble strålende. Det ble men andre ord ikke den siste shooten med Andreas og han har hjulpet meg mye på denne reisen. All takk til deg Andreas! 

Ukene gikk og jeg fikk min første sponsor, Solsiden spa. Jeg husker hvor utrolig glad jeg var den dagen, jeg hadde endelig klart det, min første sponsor var i boks. Det er virkelig ingenting som kan måle seg med den følelsen man får til noe man har jobbet så hardt for. En stor takk til Bente! I dag står jeg med fire sponsorer som jeg har vært så heldig å fått med på laget: Solsiden spa, VanoKlinikken, Libe Grønn Frisør og Pikant Under. Tusentakk til mine sponsorer. Takk for at dere har gitt meg så mye støtte og motivasjon på min reise, dere er fantastiske. 
 

Gjennom Miss Norway har jeg også blitt mer kjent med frivillig arbeid, noe jeg hadde lite erfaring med før konkurransen.  I løpet av det siste året har jeg vært med på litt forskjellig og blitt kjent med mange fine mennesker. Det er veldig gøy å se hvor mye det betyr for andre mennesker når man bidrar, og når ens arbeid blir satt pris på. Dette gjør at man ønsker å komme tilbake og bidra mer. Jeg vet hvertfall at jeg og Erin kommer til å fortsette å bidra med det vi kan også etter konkurransen er over. 

Før semifinalen skulle vi lage en presentasjonvideo om oss selv. Dette var en veldig spennende prosess som krevde mye arbeid. Jeg var så heldig å fikk hjelp av en av mine gode venninner, Ingrid. Etter lange timer med latter, frustrasjon og hardt arbeid kom vi i mål. Sluttresultatet kan dere se her:


 


Je

Jeg har fått opplevd så utrolig mye i løpet av dette året. Misseskole, lanseringsfest, beautycamp med show på Wallmans og mye mer. Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har fått opplevd og lært i løpet av denne reisen og jeg kan ikke vente med å stå på scenen neste lørdag. Jeg kommer til å ta med meg nye erfaringer, lærdom og mange fantastiske minner videre. Det er trist å tenke på at reisen snart er over, men forhåpentligvis blir det ikke det siste jeg får oppleve gjennom Miss Norway. Det er fortsatt en vinner som skal kåres og jeg ønsker alle jentene lykke til på finaledagen. Uansett hvem som vinner kommer det til å bli en magisk kveld som skal tilbringes med gode venner og familie. 

Gi meg gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 (10 kr per stemme) 

- Tusentakk for at dere har fulgt meg på denne reisen! 

 

 

THE FINAL COUNTDOWN
Jeg er klar til å blomstre!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på