fbpx

Ny sponsor, presseoppslag og ferie

Hei alle sammen! 
Motivasjonen har vært på topp de siste ukene og jeg har jobbet hardt for å rykke oppover på topp ti listen. Jeg har blant annet fått flere nye presseoppslag og en ny sponsor! Noe jeg er kjempefornøyd med. Det er som om jeg har fått et ekstra kick ettersom finalen er så nære. Og man vil jo selvfølgelig stille opp med så mange poeng som mulig på finaledagen. 

Min nyeste sponsor er Pikant Under som er en butikk som selger undertøy, badetøy og lignende. De har utrolig mye fint og jeg var så heldig å få med meg flere godbiter før jeg dro til syden. Om dere følger meg på instagram: Caroline_birkelund kan dere se flere bilder som jeg poster fra ferien. Det kommer også et blogginnlegg om min nyeste sponsor fortløpende. 

Som sagt er jeg på ferie og har reist til Makarska i Kroatia med familien og kjæresten. Jeg har bare vært her i noen dager men det har virkelig vært herlig å komme seg bort fra regnfulle Trondheim. Her skal jeg lade opp batteriene i to uker og bare nyte ferielivet. Dagene går i soling, god mat og tilbringe tid med familien. Samtidig som det også blir litt øving på hæler og sponsor arbeid, man kan ikke legge missepliktene helt på hylla. 

Her kan dere lese noen av oppslagene mine i malviknytt: 

http://malviknytt.no/2017/07/11/100-naturlig/

http://malviknytt.no/2017/07/08/konkurrenter-og-venninner/

Gi meg gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 ( 10 kr per stemme). Tusentakk til alle som har stemt! 

- Håper alle har en kjempefin ferie videre! 
 

Miss Norway - Endelig liker jeg meg selv igjen
La naturen ta over!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på