fbpx

Caroline Bjørkås Birkelund er deltaker i Miss Norway

Min reise til finalen


Det er rart å tenke på at det allerede snart har gått et år siden jeg meldte meg på konkurransen. Et år siden denne fantastiske reisen begynte. Og om under en uke skal vi stå på scenen hos Wallmans i Oslo og kåre en vinner, Miss Norway 2017. Min reise hit har vært uforglemmelig og jeg tar med meg gode minner og erfaringer videre. Jeg hadde aldri trodd for et år siden at jeg ville fått så mye ut av min påmelding, og overhodet ikke at jeg skulle stå igjen som en av 15 finalister. Det føles nesten litt rart men samtidig fantastisk. 

Reisen min hit begynte egentlig veldig spontant og jeg hadde ingen anelse om hva jeg gikk til da jeg meldte meg på konkurransen. Alt jeg visste var at jeg ønsket noe nytt i hverdagen, noen nye utfordringer. Da jeg fikk beskjeden om at jeg hadde gått videre til første uttaket ble jeg veldig glad samtidig som jeg tenkte "Hva skjer egentlig nå?". 

Den 17. september 2016 reiste jeg nedover til Oslo for å delta på Misseskolen som ble arrangert for de nye utøverne. Da jeg ankom Oslo var jeg ganske nervøs men samtidig veldig spent på hva som skulle skje. Jeg hadde jo selvfølgelig en liten anelse om hva missekonkurranser gikk ut på, men jeg må si at jeg aldri hadde trodd at det er så mye hardt arbeid utøverne går gjennom. Vi ble introdusert for trappetrinn systemet hvor det ble prat om sponsorer, presse, veldedig arbeid, blogging og mye mer. Det var mye å ta inn og det kom en god del spørsmål fra min side. Da dagen var over satt jeg igjen med en veldig god følelse og gledet meg masse til tiden jeg hadde foran meg. Man kan vell si at det var her reisen begynte.


I ukene som kom la jeg flere planer som skulle skje fortløpende. Jeg fikk blant annet mitt første presseoppslag i Malvikbladet, noe jeg syntes var veldig stas. Venner og familie som leste oppslaget kom med flere positive tilbakemeldinger, noe som var veldig gøy å høre. Frem til idag har jeg hatt totalt 18 presseoppslag, og flere er på vei. Dere kan lese mine nyeste presseoppslag her og her

Jeg hadde også min første photoshoot kort tid etter misseskolen. Her fikk jeg god hjelp av fotografen Andreas Buarø, som er en venn jeg ble kjent med gjennom skolen. Dette var en veldig morsom shoot og sluttresultatet ble strålende. Det ble men andre ord ikke den siste shooten med Andreas og han har hjulpet meg mye på denne reisen. All takk til deg Andreas! 

Ukene gikk og jeg fikk min første sponsor, Solsiden spa. Jeg husker hvor utrolig glad jeg var den dagen, jeg hadde endelig klart det, min første sponsor var i boks. Det er virkelig ingenting som kan måle seg med den følelsen man får til noe man har jobbet så hardt for. En stor takk til Bente! I dag står jeg med fire sponsorer som jeg har vært så heldig å fått med på laget: Solsiden spa, VanoKlinikken, Libe Grønn Frisør og Pikant Under. Tusentakk til mine sponsorer. Takk for at dere har gitt meg så mye støtte og motivasjon på min reise, dere er fantastiske. 
 

Gjennom Miss Norway har jeg også blitt mer kjent med frivillig arbeid, noe jeg hadde lite erfaring med før konkurransen.  I løpet av det siste året har jeg vært med på litt forskjellig og blitt kjent med mange fine mennesker. Det er veldig gøy å se hvor mye det betyr for andre mennesker når man bidrar, og når ens arbeid blir satt pris på. Dette gjør at man ønsker å komme tilbake og bidra mer. Jeg vet hvertfall at jeg og Erin kommer til å fortsette å bidra med det vi kan også etter konkurransen er over. 

Før semifinalen skulle vi lage en presentasjonvideo om oss selv. Dette var en veldig spennende prosess som krevde mye arbeid. Jeg var så heldig å fikk hjelp av en av mine gode venninner, Ingrid. Etter lange timer med latter, frustrasjon og hardt arbeid kom vi i mål. Sluttresultatet kan dere se her:


 


Je

Jeg har fått opplevd så utrolig mye i løpet av dette året. Misseskole, lanseringsfest, beautycamp med show på Wallmans og mye mer. Jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har fått opplevd og lært i løpet av denne reisen og jeg kan ikke vente med å stå på scenen neste lørdag. Jeg kommer til å ta med meg nye erfaringer, lærdom og mange fantastiske minner videre. Det er trist å tenke på at reisen snart er over, men forhåpentligvis blir det ikke det siste jeg får oppleve gjennom Miss Norway. Det er fortsatt en vinner som skal kåres og jeg ønsker alle jentene lykke til på finaledagen. Uansett hvem som vinner kommer det til å bli en magisk kveld som skal tilbringes med gode venner og familie. 

Gi meg gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 (10 kr per stemme) 

- Tusentakk for at dere har fulgt meg på denne reisen! 

 

 

  646 Hits
646 Hits

Drøm deg bort med Pikant Under

//SPONSET//

Hei alle!
For knapt en uke siden var jeg så heldig å fikk med meg en ny sponsor på laget, Pikant Under. Pikant under er en kjede som har et bredt utvalg i undertøy, badetøy og nattøy til damer i alle aldre. Den første butikken deres ble åpnet for omtrent 20 år siden, og har i dag totalt seks butikker i Asker, Trondheim, Drammen, Gjøvik og på Lier.

Pikant Under er en privateid kjede, og en av fordelene med dette er at de selv bestemmer hvilke produkter de ønsker å selge i butikkene. Butikken deres på Sirkus Shopping hadde utrolig mye fint og det var vanskelig å velge ut noen favoritter. De fører flere kjente kvalitetsmerker som Primadonna, Marie Jo, Fantasie, Wolford, Stella McCartney Lingerie, Heidi Klum Intimates, Michael Kors Swim og Calvin Klein Underwear. På bildet under har jeg på meg en badedrakt fra Stella McCartney. 


Pikant Under jobber kontinuerlig med å finne nye og spennende varer slik at det alltid skal være inspirerende å komme inn i en Pikant Under-Butikk. De har flere innkjøpsperioder i året og holder seg alltid oppdatert på nye og spennende produkter.


For Pikant Under er det viktig at du skal føle deg velkommen når du kommer inn i deres butikker og deres ansatte ønsker alltid å levere et høyt servicenivå. Dette merket jeg selv da jeg kom innom butikken deres. Jeg ble tatt imot av ei blid hyggelig jente som fikk meg til å føle meg velkommen. Vi fikk pratet litt før hun hjalp meg inn i prøverommet og fant frem flere produkter jeg skulle prøve. Noe jeg likte spesielt godt med hjelpen jeg fikk var at jeg fikk ærlige meninger om det jeg prøvde. Var det en bikini som ikke satt helt som den skulle sa hun ifra og jeg prøvde heller en annen. Er det noe jeg setter stor pris på når jeg er ute å handler er det at de ansatte er ærlige om man er litt i tvil om et produkt.

Bikini fra Calvin Klein 

Hos Pikant Under får du god hjelp med å finne riktige farger, fasonger og riktig BH-størrelse. Service er noe de brenner for, og som deres kunde skal du ha en god kjøpsopplevelse når du handler i en av deres butikker. Du skal ikke bare være fornøyd med produktet, du skal være fornøyd med hele opplevelsen. Butikken på Sirkus Shopping er en liten butikk, men med ett stort hjerte. Ta turen innom for en hyggelig handelsopplevelse.

Besøk Facebook siden til Pikant Under her
Følg meg gjerne på Instagram: Caroline_Birkelund for å se bildene jeg poster fra ferien
Gi meg også gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 ( 10 kr per stemme) 

- Ha en fin dag videre 

  1211 Hits
1211 Hits

Ny sponsor, presseoppslag og ferie

Hei alle sammen! 
Motivasjonen har vært på topp de siste ukene og jeg har jobbet hardt for å rykke oppover på topp ti listen. Jeg har blant annet fått flere nye presseoppslag og en ny sponsor! Noe jeg er kjempefornøyd med. Det er som om jeg har fått et ekstra kick ettersom finalen er så nære. Og man vil jo selvfølgelig stille opp med så mange poeng som mulig på finaledagen. 

Min nyeste sponsor er Pikant Under som er en butikk som selger undertøy, badetøy og lignende. De har utrolig mye fint og jeg var så heldig å få med meg flere godbiter før jeg dro til syden. Om dere følger meg på instagram: Caroline_birkelund kan dere se flere bilder som jeg poster fra ferien. Det kommer også et blogginnlegg om min nyeste sponsor fortløpende. 

Som sagt er jeg på ferie og har reist til Makarska i Kroatia med familien og kjæresten. Jeg har bare vært her i noen dager men det har virkelig vært herlig å komme seg bort fra regnfulle Trondheim. Her skal jeg lade opp batteriene i to uker og bare nyte ferielivet. Dagene går i soling, god mat og tilbringe tid med familien. Samtidig som det også blir litt øving på hæler og sponsor arbeid, man kan ikke legge missepliktene helt på hylla. 

Her kan dere lese noen av oppslagene mine i malviknytt: 

http://malviknytt.no/2017/07/11/100-naturlig/

http://malviknytt.no/2017/07/08/konkurrenter-og-venninner/

Gi meg gjerne din stemme ved å sende Missu 3 til 1963 ( 10 kr per stemme). Tusentakk til alle som har stemt! 

- Håper alle har en kjempefin ferie videre! 
 

  772 Hits
772 Hits

Bli med på frivillig arbeid nå i sommer

Hei alle sammen! 
Den siste uken har virkelig vært hektisk med både frivillig arbeid og mye mer på timeplanen. Det er ikke lenge igjen til finalen og presset på å få gjort mest mulig før den tid blir stadig større. Jeg reiser til syden nå på lørdag noe som skal bli utrolig herlig. Det blir fint å få et lite avbrekk fra hverdagen og bare kose seg i solen. 

Uansett, de siste dagene har jeg drevet med litt frivillig arbeid. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har drevet så mye med det tidligere, men det er virkelig hyggelig og man blir kjent med så mange flotte mennesker.

På fredag var jeg frivillig hos Østbyen Frivilligsentral. Jeg møtte opp på et eldrehjem hvor det skulle være utedag med kaffe og svele steking. Det var kjempe fint vær den dagen og det var flere eldre som ønsket å bli med ut i hagen. Vi begynte med å hente de som satt i rullestol og tok de med ut. Da alle hadde kommet på plass ble det litt småprating før vi serverte kaffe og sveler. Flere av de eldre var veldig pratsomme og virket glade for å se noen nye ansikter.

De har ikke så mange aktiviteter nå i juli men de starter opp igjen i august. Det er bare å følge facebook siden deres her for å se hvilke aktiviteter man kan være med på. 
I dag var jeg også frivillig hos Ranheim Frivilligsentral. Denne gangen var jeg sammen med Eirin noe som alltid er morsomt. Vi møtte opp på Ranheim i 10 tiden og begynte å steke vafler. Planen var egentlig å grille i fjæra men grunnet dårlig vær ble vi innendørs. Vi stekte vafler i første omgang før vi gikk utenfor å grillet pølser og burgere. Maten skulle serveres til en gågruppe som kom etter de hadde vært på tur. Gågruppen er en flott mulighet til å sosialisere seg og få nye venner, samtidig som man får litt mosjon. Da alle var på plass ble det servering av mat. Først fikk alle forsyne seg med grillmat før vi serverte kake og vafler. Da alle var forsynte satt det flere smilende ansikter ved bordet som takket pent for maten. Det var veldig hyggelig at det vi gjorde ble satt pris på og at de gikk ut døren fornøyde. 

Om du også kunne tenkt deg å være frivillig kan du gå inn på siden deres her

Gi meg gjerne din stemme! Det er ikke lenge igjen til finalen og hver eneste stemme teller. Du kan stemme på meg ved å sende Missu 3 til 1973 (koster 10 kr per stemme) 

- Ha en fin uke videre!    508 Hits
508 Hits

Frivillig Arbeid


Hei alle sammen! 
Nå på onsdag var jeg og Eirin frivillige hos Ranheim frivilligsentral. Vi var på noe kalt språkkafe, hvor folk kan møte opp for en hyggelig prat og forbedre norsk språket sitt. 

Da vi kom inn døren ble vi tatt imot av noen hyggelige damer som hadde stelt istand kaffe og vafler. Etterhvert kom det også flere smilende ansikt inn døren. Jeg satt ved siden av to damer som jeg fikk god kontakt med. Vi snakket en del og jeg fikk høre litt om bakgrunnen og hjemstedet deres, noe som var veldig hyggelig. 

Noen av de som møter opp til språkkafen går skole for å lære seg norsk. Derfor tilbyr de leksehjelp til de som ønsker det. Her kan de ta med seg lekser og få hjelp til å løse oppgaver sammen med noen som kan språket. Dette er en kjempefin mulighet til å lære språket samtidig som man får nye venner. 

Jeg hadde det veldig hyggelig hos språkkafen og skal definitivt tilbake til høsten. De har stengt nå i sommer men starter opp igjen etter ferien. Om du også ønsker å bli med etter ferien kan du møte opp ved kulturtribunen på Ranheim i Trondheim. Språkkafen er hver onsdag kl 17-18.30 og alle er hjertelig velkommen. Bli med og ta gjerne med venner! 
- Ha en fin helg videre! 

  695 Hits
695 Hits

Sommerklar - Med Libe Grønn Frisør

//SPONSET//

Hei alle sammen!
I dag tenkte jeg å vise dere noen fantastiske produkter jeg har vært så heldig å få prøvd ut av min sponsor Libe Grønn Frisør. Nå som sommeren endelig har kommet er det viktig å ha gode produkter for at håret skal få tilført den næringen det trenger for å se sunt og friskt ut. Produktene er 100% naturlige, som vil si at de er basert på ingredienser fra naturen. Samtidig som produktene er naturlige, fokuserer de også på miljøet og en bærekraftig livsstil.

De første produktene jeg skal vise dere er en fantastisk hårpleie serie fra Biolage R.A.W. Denne serien inneholder sjampo, balsam og en hårkur tilrettelagt for ditt hårs behov. Man kan velge mellom Biolage R.A.W Nourish, Uplift og Recover.

- Nourish serien er til deg som sliter med tørt hår som ikke er medgjørlig, og som kan se ustelt ut. Nourish er en serie for normalt til tørt hår som er glansløst og trenger ekstra fuktighet. Produktene rengjør skånsomt og gjør håret vitalt, mykt og glansfullt slik at det kjennes enda bedre og mer fleksibelt. Produktene lukter også helt fantastisk.

- Uplift serien er en serie for fint til tynt, livløst hår. Uplift serien passer perfekt til deg som trenger mer volum og fylde og et naturlig resultat som ikke tynger. Serien har en fantastisk sjampo som fjerner urenheter og overflødig olje, og gjør håret friskt og vakkert.

- Tilslutt har vi Recover serien, som er en serie for sensitivt, skadet og behandlet hår. Recover produktene bidrar til å gjenopprette hårets glans, spenst og styrke, samtidig som den får håret til å føles fyldigere. Denne serien er laget for å hjelpe håret med å få tilbake friskhetsfølelsen.

Nå har LIBE også et supertilbud! Kjøp en sjampo og balsam, og få med en stor 400 ml kur GRATIS fra serien Biolage. Pris 578 kr, sparer 400. Løp og Kjøp!


De neste produktene jeg har tenkt å vise dere er to styling produkter fra Organic Hairspa. Dette er to produkter som er geniale å ha med på ferie, eller om du rett og slett bare ønsker en nydelig strandlook i sommer.

Det første produktet er Ocean Spray, som er en saltvannsspray som lager sprø struktur og volum med en matt finish. Dette er en spray som gir deg en vakker strandlook hele året, når du ønsker det. Den fordeles i fuktig, nyvasket hår fra bunn til tupp for å oppnå en ekte strandlook. Perfekt om du ønsker en rask og effektiv styling nå i sommer.

Den andre produktet er en sea salt cream som også er et flott produkt som gir deg strandhår looken. Dette produktet etterlater håret med en unik saltvannsstruktur og en flott glans. Denne påføres i fuktig, nyvasket hår fra bunn til spiss.
Tilslutt har vi ”Seven day miracle” fra OriginalMineral. Et sett med flere gode produkter som er perfekt å ha med seg om du skal ute å reise. Produktene er alle naturlige, uten kjemikaler og er laget med organiske oljer og ingredienser for å gi langsiktige fordeler.
Denne serien er designet for reparere tørt og skadet hår. Serien bidrar til å fukte håret, samtidig som en unik konsentrasjon reparer håret med naturlige aminosyrer. Jeg har selv brukt disse i en liten stund nå, og det gjør virkelig underverker for håret. Ikke bare lukter de fantastisk, men håret blir mykt og blir mye lettere å jobb med. Anbefales virkelig!

Tidligere tenkte jeg ikke så mye over hvilke produkter jeg brukte, og hva jeg utsatte huden min for. Men nå har jeg fått en bedre forståelse av hvor viktig det er å vite hvilke produkter man bruker og utsetter kroppen sin for. Enten det gjelder sminke, hårprodukter eller kremer.
Å velge grønne produkter er ikke bare bra for miljøet, men også bra for din egen helse og velvære. Spesielt for de som sliter med allergier, som meg selv, er grønne produkter et fantastisk alternativ.


Gi meg gjerne din stemme om du mener at jeg fortjener å bli den nye Miss Norway 2017. Ved å sende missu 3 til 1963. Setter stor pris på hver eneste stemme!

Ha en fin dag!

  669 Hits
669 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på