fbpx

Du er aldri alene, det er ALLTID noen der ute som ønsker deg det beste.

Hey there beautiful people!

I dag vil jeg også komme tilbake litt min hjertesak, som er mental helse. Jeg kan ikke få sagt nok ganger hvor viktig den mentale helsen er, og at alle mennesker kan ha en plass å gå til, et treffsted. Hvor man kan treffe likesinnede eller bare tilbringe tid med andre mennesker. Vi alle vet at mat og drikke er et behov vi mennesker har. Likedan som å ha et tak over hodet. En annen ting vi må huske på, er at vi faktisk har behov for sosialisering også. 

Photo ny: Nobra Foto

Hair and makeup: Ingunn Marie Roel

Når dette er sagt, må jeg også selvfølge påpeke at vi alle er forskjellige. Til tross for at vi alle har våre generelle behov, som egentlig er mer likt enn ulikt, så trenger vi også forskjellige ting. Og det er svært viktig å huske, og respektere, våre ulikheter. Vi må ta hensyn til hverandre. Om det for deg er helt utenkelig at vennen din ikke vil være sammen med deg når han eller hun er lei seg, eller til og med vil feire en begivenhet alene, er det kanskje akkurat det han eller hun trenger. Av og til trenger vi også å være alene, og det må være rom for å få lov til si det, uten at man skal tro at det er noe feil med fordiom. Men selvfølgelig. Vil vennen din alltid være alene, er det lov å pushe på litt.

Så ja. Konklusjon er litt, ta hensyn til hverandre og respekter individuelle behov. Men ikke vær redd for å strekke ut en hånd. Alltid bry deg en gang for mye enn for lite. Peace out and lots of love.

Jeg har også tenkt å bli mer delaktig i mental helse og håper jeg aktiv kan bidra og hjelpe noen. Det er ikke bestandig man klarer å hjelpe så mange, men det å bare få opp lyset i øyene til ett annet menneske, om det så bare er for én dag, det er verdt noe. Aldri tenk at det å lytte til andre, eller være der for dem, er forgjeves. Det er ikke det. Vi har en fysisk helse, men også en mental helse, som det er viktig å ta vare på.

Er det slik at du eller noen du kjenner som sliter litt med akkurat dette, anbefaler jeg dere å ta en titt på Metal Helse organisasjonen sine hjemmesider og finne hvor de har treffsteder og andre interessante blogg innlegg. Jeg har vært på besøk på den som er i Levanger og jeg har fått muligheten til å se hvor bra opplegg det er.  Om du føler du sliter mye eller lite, det spiller ingen rolle, ingen skal bli ekskludert her.

Link: https://mentalhelse.no/

 Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 Ønsker du å sjekke ut den fantastiske fotografen/fotostudioet jeg jobber med klikk på linken :) 

https://nobrafoto.no/

Instagram: Ninabyeofficial

Facebook: Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019

Opplevde HIØ
Forsiden av avisa!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på