fbpx

Fastelavn, morsdag og presseoppslag

Hei alle sammen!

Idag var det både fastelavn og morsdag, så gratulerer til alle mødre der ute! I min familie pleier vi å markere begge disse dagene, så nå som begge disse feiringene falt på samme dag hadde vi god grunn til å feire! Hele stor familien samlet seg sammen hos besteforeldrene mine, hvor vi spiste god middag, boller og fastelavn boller.

Midt under middagen ble jeg kontaktet av Sørlandsavisen, og ble spurt om jeg ville vært interessert i å ha ett intervju med dem senere på kvelden. Jeg har lenge ønsket å lage ett oppslag med dem, så jeg ble utrolig glad da de ønsket det de også! Så på kvelden ringte vi, og jeg fikk fortelle dem alt om Miss Norway deltagelsen min og om mine tidligere erfaringer som Misse deltager. Jeg gleder meg veldig til dette oppslaget kommer ut, og vil holde dere oppdaterte når det gjør!

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Bærekraftighetsmål 2: Utrydde sult
Tiden fremover i Miss Norway

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på