fbpx

FINALE!!!

God kveld alle sammen :)

 

HVA SKJEDDE EGENTLIG NÅ NETTOPP???

For ikke så lenge siden så ble det lagt ut en liste over hvem som skal konkurrere i Miss Norway 2018 og jeg var en av de ni. Det er helt sykt!!!!! Hadde aldri trodd at jeg skulle nå så langt men det gjorde jeg. Det handler bare om å stole på seg selv!

Videre nå framover så blir det en del øving i høyhæler og det blir snart SMS-avstemming der publikum kan påvirke hvem som vinner Miss Norway. Som deltaker skal jeg også delta på beauty-camp i Oslo en lørdag i juni. Jeg skal også snart kjøpe finalekjolen som jeg skal bruke til konkurransen.

Jeg vil takke alle vennene mine og familien min som har støttet og heiet på meg hele veien, det har vært helt fantastisk!

Jeg vil også gratulerer de andre deltakerne med finaleplass <3
Jeg er kjempeglad nå!

 

Instagram min: Sandrasuka98
Jeg er ute etter noen sponsorer, om du og din bedrift/firma vil sponse meg er det bare å ta kontakt på epost for mer informasjon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.eller sende meg en melding på FB Klikk her

 

- Sandra Afriyie Tito

 

Finalist i Miss Norway 2018!
Svært dyktige finalister til Miss Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på