fbpx

Finalist i Miss Norway!

IMG_297_20180326-154945_1

Akkurat nå skjelver jeg mens jeg skriver dette innlegget, fordi jeg er så utrolig glad! Jeg føler meg veldig heldig som har fått lov til å bli en av ni finalister i Miss Norway. Da jeg så mitt navn ble annonsert som finalist, måtte jeg bare løpe opp trappen her hjemme og fortelle det, haha. I går var en nervepirrende dag, hvor jeg ikke har klart å tenke på noe annet. Merkelig nok, var jeg mer nervøs dette uttaket enn forrige, fordi vi nå er kommet så langt i konkurransen og det betyr så mye for meg.

 

Det er gøy når alt arbeider gir resultater og det viser bare at man kan oppnå akkurat det man ønsker, hvis man bare jobber for det. Jeg har måtte gå utenfor min egen komfortsone og virkelig fått utfordret meg selv til tider. Det føles ut som om det var i går jeg fikk mailen om at jeg var med i konkurransen og nå er jeg plutselig finalist. De siste dagene har jeg ikke klart å tenke på noe annet og jeg er så glad og takknemlig for at denne fantastiske reisen fortsetter. Det har enda ikke gått helt opp for meg at jeg er en av ni som skal være med på selve finalen i Miss Norway den 28 juli! Billettene vil bli lagt ut så snart stedet er bestemt.
 
Fremover skal jeg leve i høyhælte sko og jobbe med aktivitets poeng. Som igjen går ut på å få presseoppslag, samarbeidspartnere, blogge og veldedig arbeid. På selve finalen vil den totale poengsummen av dette, dommer poeng og publikum stemme avgjøre hvem som skal få lov til å gå videre til internasjonal konkurranse.
 
Etter påske vil det være mulig og stemme på den man synes fortjener å representere Norge i en internasjonal konkurranse. Som er Miss Internasjonal, Miss World og Miss Universe.
 
 
Jeg vil nevne min fantastiska fotograf, Frode Vestgarden, som har hjulpet meg i konkurransen. Det å ha en så profesjonell fotograf på laget, er jeg veldig glad for. Tusen takk til alle som har fulgt med meg så langt i konkurranse! Dere er med på å motivere meg videre! Sist men ikke minst, gratulerer til alle finalistene.
 
Håper dere alle får en fantastisk god påske!
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Det har jeg aldri prøvd tidligere så det klarer je...
Miss Norway 2018 finalist og presseoppslag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på