fbpx

På trykk i en bok

Hei dere!

 

For meg var dette en stor opplevelse, og noe jeg virkelig ønsker å dele med dere. Å få lov til å delta i en bok som kom på trykk! Det føltes så merkelig når man satt der og snakket med han som skulle skrive boken, og da han sendte over spørsmålene som skulle besvares. Boken handler om jenter som har deltatt i ulike misse-konkurranser og deres historier. Alt fra spørsmål om familie og oppvekst til hvordan man valgte å delta i sin første missekonkurranse. Og da boken kom ut føltes det helt merkelig å se seg selv og sin historie på trykk. Den følelsen ga meg virkelig gnisten til å sette i gang igjen og delta i Miss Norway 2021. For min del fanget interessen med missekonkurranser meg allerede da jeg var 16 år. Jeg hadde da jobbet som modell i 2 år og elsket det. Allikevel savnet jeg muligheten til å kunne bruke stemmen. Da kom jeg over missekonkurranser og ble helt betatt med en gang. Jeg ble omsider 17 år, og kunne delta i Miss Norway 2016, og rakk akkurat å bli 18 år før finalen i skulle holdes. Den gangen kom jeg til finalen og elsket alt med disse konkurransene. Senere fikk jeg tittelen Miss Earth Norway og representerte Norge internasjonalt, noe som ga meg ennå en stor gnist og en større interesse for disse konkurransene.

Men slike konkurranser er bestandig krevende, og nivået er skyhøyt! Alle jentene er helt fantastisk flinke!

 

 

 

 

 

 

Og om du ønsker å jobbe sammen med meg i Miss Norway 2021 så send gjerne en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på @noraemilien på Instagram.

 

 

Så snakkes vi i neste innlegg

 

Stor klem fra Nora Emilie <3

Intervju med Altatis Magazine
Intervju med utenlandsk presse
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på