fbpx

Intervju med Altatis Magazine

Hei dere!

 

 

I mars hadde jeg et spennende intervju som gikk veldig i dybden. Vi snakket om alt fra familie til pandemien vi er i nå, til ulike missekonkurranser jeg har deltatt i tidligere. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg er noen stjerne i engelsk akkurat, så noen skrivefeil er det her og der. Men man lærer jo hele tiden. Vi valgte å ta spørsmålene over mail da de skulle være så utfyllende som mulig. Så her har jeg skrevet selv. Dette intervjuet var også veldig annerledes da jeg følte det hele ble såpass personlig. Å snakke om oppvekst og meg som person, og at det i tillegg kommer på trykk føles alltid ganske spesielt. Et sitat i det hele som føles viktig for meg og som jeg gjerne vil løfte frem, er hvordan man ikke er alene i denne Corona-pandemien og hvor viktig mental helse er.

 

«Mental health is really important and you have to take care of it and give it as much, if not more, focus than your physical health right now”

 

Håper dere kan tenke dere å lese intervjuet. Dere kan klikke dere inn på lenken nederst i dette innlegget så finner dere hele intervjuet.

 

 

Håper vi sees i neste innlegg <3

 

Stor klem fra Nora Emilie

 

 

https://altatis.com/2021/03/15/meet-miss-universe-norway-2021-candidate-nora-emilie-nakken-exclusive-interview/

 

 

Oppdatert følgere i Solør
På trykk i en bok
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på