fbpx

For en fantastisk opplevelse

For en fantastisk opplevelse Foto: Miss Norway Organization

Hei mine fantastiske lesere! Den siste uken har vært travel og spenningsfull. Uken har vært fylt med eksamener og siste innspurt på skolen. Nå er alle eksamener vell gjennomført og jeg kan endelig si at jeg har sommerferie.

 

Sist helg var jeg på Beauty camp med Miss Norway. For en herlig gjeng! Både menneskene i Miss Norway teamet og de andre deltakerne var helt fantastiske alle sammen. Jeg hadde en utrolig flott og lærerik opplevelse, og jeg kommer til å ta med meg erfaringene og opplevelsene for resten av livet.

 

Alle deltakerne, fjorårets vinner Susanne Næss Guttorm, Runway coach Klara Szalai og Hoveddommer Fred Hamelten.

Foto: Daniel Millan

 

 

Foto: Miss Norway Organization 

Vi startet dagen ved Grilleriet i Oslo, her spiste vi en fyldig og god frokost for å få nok energi til mange timer øving. Deretter flyttet vi oss over til åpen scene hvor finaleshowet vil finne sted 9. August. Her øvde vi i mange timer med den dyktige runway coachen Klara Szalai på alle performancene og de ulike catwalkene for de forskjellige antrekkene i konkurransen. Dette var utrolig gøy og jeg lærte masse. Her fikk vi også besøk av Hoveddommer i Miss Norway, Fred Hamelten, dette var veldig moro.

Fantastiske sponset produkter fra Asea og Cosmo Mineral Makeup.

Foto: Daniel Millan

 

Etter mange timer med trening på høye hæler hele dagen, gjorde vi oss klare for fotograferinger og transport til Grand cafè for en bedre middag. Vi skulle egentlig ha gått i en parade, men det kunne dessverre ikke bli gjennomført på grunn av det dårlige været. Det ble derfor transport med taxi, men det satte absolutt ingen demper på dagen. Jeg må si at det var et helt fantastisk opplegg hele dagen og at jeg opplevde at alle møtte oss med engasjement, og med et ønske om å veilede og lære oss til å vise oss som kommende misser.

 

 

Trening på catwalk.

Foto: Miss Norway organization.

 

Både fjorårets vinner Susanne Næss Guttorm, og 2016-vinner Christina Waage var tilstede under dagen. Susanne kom med tips, tok bilder og filmet, hun gav også gode råd til oss Miss Universe Norway deltakere. Deretter var hun med på fotograferinger og middagen. Christina filmet og skal lage film fra hele dagen. Dette har hun gjennomført med glans tidligere år også. Jeg gleder meg utrolig mye til å se resultatet av filmen hun setter sammen. Det var veldig hyggelig at Susanne og Christina kunne være der og dele sine erfaringer, komme med råd og svare på spørsmål vi hadde som miss universe Norway-deltakere. Det gjør virkelig inntrykk å få treffe disse kvinnene som selv har erfaringer både med hvordan det var å delta i konkurransen her i Norge og at de kunne fortelle om sitt år som Miss Universe Norway.

Foto: Daniel Millan

 

2018 vinner Susanne Næss Guttorm

Foto: Miss Norway Organization

 

Hjelp meg gjerne til topps i konkurransen ved å stemme "MISSU 4" på SMS til 1963

 

Om din bedrift eller firma søker promotering i sosiale medier, kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Følg meg gjerne på sosiale medier for flere oppdateringer:

Instagram:https://www.instagram.com/henriettejhauge/

 

Facebook side: https://www.facebook.com/Miss-Universe-Norway-finalist-2019-Henriette-720438501705002/?modal=admin_todo_tour

 

 

 

MEG SOM ORGANDONOR
Bli med å forby pelsimport
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på