fbpx

Bli med å forby pelsimport

forsid_20190607-181130_1

Hei alle sammen! håper det går bra med dere. Jeg har lyst til og informere dere om en viktig underskriftskampanje som NOAH har lansert. Torsdag 13 Juni skal stortinget vedta loven om pelsdyroppdrett og derfor håper jeg du ønsker å gi din signatur, slik at pelsdyr i utlandet ikke må lide. Dyrene fortjener og leve i det friet, ikke leve for å bli en merkevare.

Jeg føler dette bilde nesten er for drøyt til å dele, men det er slik dyrene blir behandlet i denne forferdelige industrien.
 
Jeg synes det er forferdelig tragisk at dette skjer med de forsvarsløse dyrene, men dette er noe vi faktisk kan gjøre noe med! Med en enkel underskrift er du med å støtter dyrenes rettigheter om at pelsdyroppdrett i Norge skal bli ulovlig.
 
https://www.change.org/p/forby-pelsimport?recruiter=861878854&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=psf_combo_share_initial&recruited_by_id=ab046dd0-22fb-11e8-97e4-ef66c722c78d&utm_content=fht-15946450-en-us%3Av2&use_react=false
Jeg mener på lik linje med NOAH at det er på sin plass at Norge også vedtar et importforbruk av pels. Per i dag er det kun India som har pelsforbud og nå er det på tide at Norge også får det.
 
Om du er enig, vær så snill og skriv under på denne kampanjen og spre ordet videre! Husk at hver eneste stemme teller og vi må stå opp for dyrene som ikke kan gjøre det selv.
 
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 3" til 1963! 
 
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Foto lånt av Noah - dyrenes rettigheter
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For en fantastisk opplevelse
For en opplevelse!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Simat Al-Kuhaili på tirsdag 11. juni 2019 15:26

jeg er enig med deg, anbefaler å signere, tenk så mange dyr vi kan redde

0
jeg er enig med deg, anbefaler å signere, tenk så mange dyr vi kan redde
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på