fbpx

For noen fantastiske uker !

Hey there beautiful people!

Den siste tiden har jeg vært svært opptatt med forskjellige spennende planer og prosjekt, derfor har dere ikke hørt fra meg på en stund. Forrige uke hadde jeg fire intervju med fire forskjellige aviser. Da var jeg i trønder-avisa, innherreds avisa, Trd.by og Adresseavisen. Jeg skal legge ut artiklene på separerte innlegg så snart som mulig.

Takk til fotografen: Everything Tom

Nå kan jeg med stolthet meddele at jeg er finalist i Miss Norway. Dette har vært en fantastisk reise så langt, og jeg har jobbet så hardt for å komme dit jeg er i dag. Det å representere min vakkre by Levanger i en skjønnhetskonkurranse er både spennende og litt skummelt. Men med all den støtten jeg har fått fra dere, kan jeg gå styrket videre i konkurransen og det gir meg pågangsmot til å kjempe helt inn mot målstreken. Det er ikke bare ifra byen min jeg har mottatt støtte, men også ellers i landet, og til og med internasjonalt. Jeg er svært takknemlig for alle de positive menneskene jeg har truffet gjennom min reise her i Miss Norway. I likhet med alle andre konkurranser, trenger man selvfølgelig selvdisiplin når man stiller som skjønnhetsutøver òg, men i tillegg gode støttespillere.

Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

Gjør noe bra for noen andre enn deg selv
Testing av SUP - Frivillig Skattekammeret
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på