fbpx

Gjør deg klar for våren!

Hei alle sammen!

Nå nærmer våren seg med stormskritt, og jeg tenkte å starte denne våren med å komme med noen ideer for hvordan gjøre seg klar for våren! Hvert år når det blir varmere i luften begynner jeg alltid å lure på hvordan jeg kan forberede meg til denne nye sesongen, og har omsider laget meg en liten liste.

Følg med på værmeldingen - Om våren blir de fleste litt temperatur forvirret, meg inkludert. Det er lett å bli kle seg for lett å bli forkjølet, eller kle seg for godt og bli alt for varm. Så følg med på værmeldingen, og ikke pakk bort det varme tøyet helt enda!

Kjøp solkrem - Av samme grunn som nevnt over så er det lett å glemme at man kan bli solbrent selv om våren. Så kjøp enn litt solkrem eller finn frem de du allerede har, og husk å ta på solkrem når solen er ute! UV lyset er kanskje ikke like sterkt nå som det vil være om sommeren, men det betyr ikke at vi ikke får UV lys i det hele tatt! 

Se over klesskapet ditt - Det er ikke helt riktig tid for å legge bort alt ull tøyet enda, men det kan være greit å rydde bort det tyngste! Kanskje du finner tøy du kommer på du egentlig ikke fikk brukt, og kan vurdere å gi de til noen som kan trenge dem mere? Varme plagg er veldig ettertraktet av organisasjoner som samler inn tøy til å gis bort, så vurder og donere dem til en av disse!

På tide å oppdatere klesskapet? - Hvert år når sommeren kommer ønsker jeg å kjøpe inn noen nyere plagg og oppdatere klesskapet mitt før sesongen, og jeg er garantert ikke den eneste som tenker slik. Min favoritt måte å skaffe disse plaggene på er å kjøpe second hand, altså brukt. Det vil jeg virkelig anbefale alle å gjøre! Mitt favoritt sted å finne fine brukte plagg på er gjennom appen Tise, dette er en app som har ett utrolig stort utvalg av tøy og gjør handlingen lett for både selger og kjøper.

Nyt solen! - Gjennom vinteren får vi ett stort mangel av sol på huden vår, og vi mister en god kilde for vitamin D. Med kun 15 min ute i solen får vi alle vitaminene vi trenger om dagen, så grip muligheten og sett av litt tid til å få vitaminene du trenger gratis!

 

Om du eller noen du kjenner kunne vært interessert i å jobbe med meg, eller vil vite mere om meg, ikke nøl med å sende meg en melding! Du kan sende meg en mail på Misslillysoee@gmail.com, eller på mine SOSIALE MEDIER:) 

 Instagram og Tiktok: @Lillysoee

Facebook side med alle oppdateringer fra deltagelsen min: Facebook side

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

§ 196: Har du hørt om avvergingsplikten?
Photoshoot: Sneak Peek

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2025

Påmelding for 2024 er avsluttet. Meld deg på 2025-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs på høsten og vinteren. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Miss Norway

Logg inn

Meld deg på