fbpx

Hvordan å være glad i deg selv og unngå sosialt press


For mange så er det veldig fint at sesongene beveger seg fremover og sommeren er 2-3 måneder unna, men for andre så kan dette skape usikkerhet. Kroppspress, skjønnhetspress og sosialt press forårsaker at vi føler presset til å være på vårt beste til enhver tid. Av og til så kan det påvirke synet ditt såpass mye at du glemmer å fokusere på å de viktige tingene i livet og målene du vil oppnå. Det er viktig å være fornøyd med personen du er først og fremst og ikke bare det overfladiske.
''Bikinikroppen'' er en av tingene som skremmer mange og får dem til å føle seg redd for å vise seg fram og kunne delta i sommeraktiviteter. Folk glemmer at fokuset skal være på å være den beste versjonen av deg selv og ikke å kopiere hva andre gjør eller hvordan de ser ut. Ingen er like for en grunn. Det som er trist er at man vil aldri oppnå de resultatene man vil ha 100%. Det kan ikke skje fordi det vil altid være noe man har lyst til å endre på. Så hvorfor ikke prøve noe nytt og kaste de negative tankene ut døren?
Du kan fortsette å sette deg mål når det kommer til kropp og helse, fordi det kan være positivt om det er et sunt ideal du sikter etter. Vær snill mot deg selv, aksepter deg selv og sett pris på helsen din for så å komme i gang med å være aktiv og motivert til å skape en endring i livet ditt. Vær deg selv, vær unik og vær glad i livet. 
Det er så mange ting å glede seg til og være glad for. Sliter du med selvbilde ditt så kan du ta en titt på disse oppmuntrende sidene som kan være til hjelp. God helg!
www.ung.no/Selvtillit_og_selvfølelse
tinybuddha.com/blog/30-things-to-appreciate-about-you/
www.lifehack.org/10-simple-reasons-you-should-feel-excited-about-your-day

Min påske
God påske!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på