fbpx

God påske

God påske dere 

Hei dere, nå har det blitt påske allerede. Jeg synes ikke det var lenge siden det var jul, og nå er det blitt påske. Det er nok mange som har fått påske planene sine avlyst, og jeg skjønner at det er utrolig kjipt! I denne tiden må vi stå sammen, og prøve å gjøre det beste ut av det. Vi har et helt utrolig fint vær om dagen, så vi får nyte det.

Min påske blir fylt med jobb, og skole arbeid. Jeg har en oppgave som skal leveres dagen etter ferien, så da må jeg bruke ferien til å skrive den. Heldigvis er oppgaven om noe spennede, så det blir litt lettere å skrive den. I morgen skal jeg og en kompis filme til presentasjonsvideoen, og det blir veldig spennende å se hvordan det blir. 

I går handlet jeg inn god mat, sånn at jeg kan kose meg med det i påsken. Det er så koselig å lage gode frokoster, og sitte lenge ved frokostbordet. I dag fikk jeg også påskeegg av mamma som jeg skal kose meg med <3 

God påske <3 

 

Photoshoot photos
Presseoppslag og negative kommentarer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på