fbpx

Hva jeg gjør hver høst

76706919_967681990237417_2645832109263945728__20191117-124220_1

 

Hei dere! Høsten er en tid jeg har et hat/elsk forhold til. Jeg elsker den første delen av høsten, hvor det ikke er så mørkt ute, og bladene begynner å dette ned fra trærne. Alt er orange, og lufta er frisk. Derimot er jeg ikke like glad i den siste delen av høsten, da det er kaldt, og mørkt. Høsten kommer hvert år, og man må gjøre det beste ut av det. Her om dagen tok fotografen Finn Rune Christiansen, og tok bilder av meg på kaffebrenneriet. Der hadde han også ordnet et intervju med demokraten. Det avisoppslaget kommer i avis på tirsdag, så det blir spennende.

Dette er noe av de jeg elsker å gjøre ekstra mye av på høsten.

 

Kafé(!!)= okei, jeg elsker å dra på kafé, og iallefall på høsten. Jeg elsker å sitte i strikka genser,å drikke kaffe. Når det begynner å bli mørkt ute, da er kaffe viktig for at jeg skal klare å holde meg våken. Det er ingen hemmelighet at jeg liker å se på folk, og å få med meg ting. Derfor elsker jeg å sitte på en Kafe hvor jeg kan se på litt folk. 

 Store deilige klær - Hele høsten tar jeg frem tykke høyhalsede strikkagensere. Det er faktisk noe av det beste jeg vet. Det ser fint ut, og er super komfortabelt. Blir vel ikke bedre enn det?

Strikking - Okei, jeg skal ikke skryte på meg at dette er noe jeg gjør hver eneste høst. Denne høsten begynte jeg å strikke, og det er nok noe jeg kommer til å fortsette med. Det er utrolig koselig, og avslappende. Der jeg jobber strikker så og si alle sammen, så jeg slang meg på. 

Kakao - Mmmm, kakao med krem. Når spesielt senhøsten kommer, er det ekstra koselig å sitte under pleddet, og drikke varm kakao med krem. 

Lese bøker - Jeg leser alltid bøker på høsten, men ikke like glad i det resten av året. Har lest noen bøker de siste månedene, men akkurat nå holder jeg på å lese boka til Linnea Myhre-Kjære. 

Gamlebyen - Dette er kanskje det jeg gjør mest hver høst, men med kombinasjon med de andre punktene. Gamlebyen er min favoritt sted, og selvfølgelig er det i Fredrikstad. Der er det helt magisk, og jeg elsker å dra dit. Enten ta meg en kaffekopp, i stor strikkagensere, eller ta med meg en bok å sitte på vollene å lese. 

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Håper du likte dagens innlegg, så snakkes vi snart. 

Følg gjerne meg på Instagram - @aminevictoriaa

Følg gjerne Finn Rune Christiansen på instagram - @photography_by_frc

Vil DU, eller noen du kjenner sponse/samarbeide med meg? send meg en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Lik og følg facebooksiden min - Amine Victoria - Min vei til Miss Norway 2020

Fotoshoot
Det kom som en sjokk
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på