fbpx

Hva jeg har drevet med i det siste

Hei dere, og god kveld. 

I dag har det vært helt nydelig vær. Det er så deilig at klokken er 18.00, og at det fortsatt er helt lyst ute. Selvom det er tunge tider, har det iallefall vært fint turvær i det siste.

I den siste tiden har jeg drevet med litt forskjellig. Jeg jobber i boveiledningstjenesten, og har jobbet en del. Jeg også vært med på to leteaksjoner i de siste ukene, hvor det ble positive funn. Positivt funn er alltid helt fantastisk. Må si jeg er stolt av alle røde korsere som møter opp midt på natten, leter ute i skogen i x antall timer, og ikke gir opp. Vi er flinke! 

Nå som treningssenteret er stengt har det blitt mange løpeturer ute, og fy søren så deilig det er. Jeg kommer ikke til å dra tilbake til treningssenter før det er for kaldt for å løpe ute. Jeg hadde helt glemt hvor deilig det er, og hvor terapi det er. I dag kjøpte jeg meg yogamatte sånn at jeg også kan trene styrke.

Hunden min og jeg har også gått mange fine skogturer i det siste. Vi har virkelig fått kjent på mye frisk luft. 

Tegning og strikking er også noe jeg har funnet frem igjen. He he jeg driver å strikker et skjerf til bestemor som hun skulle fått til jul, men jeg sa ikke hvilken jul da:P 

kos dere med eget selskap, gå turer og slapp av <3 

Klem Amine

 

Stolt sykepleierstudent
Min hjertesak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på