fbpx

Hvorfor dette er toppidrett! - Svar på Press sin uttalelse

Skjermbilde-2021-04-21-kl.-17.35.30

Hei dere!

 Jeg tenkte jag skulle skrive om et lite tema som jeg ofte kommer litt inne på. I dag når jeg leste artikkelen på framtida.no så var det noe jeg reagerte på. Det var dette:

Dette er uttalelsen press.no hadde angående konkurransen sitt forhold til Miss Norway. Jeg vil understreke at jeg respekterer uttalelsen. Men jeg synes ikke at det er gjort riktig -research- før dette avsnittet ble utalt. Her sies det at Miss Norway = kroppen vår er det vi konkurrerer med, og det sammenlignes da med å fikse skiteknikken. Det sies deretter at det er to helt ulike ting.

Jeg vil da legge til i denne saken at toppidretten ikke er "kroppen vår". Først vil jeg definere toppidrett:

Toppidrett er idrett i form av konkurranser hvor målsetningen er jevnlige prestasjoner på det høyeste nivået nasjonalt og internasjonalt.

Kilde: Store Norske Leksikon.

Nå som begrepet er definert, vil jeg snakke litt om hva som gjør Miss Norway toppidrett - og det er ikke å forbedre kroppen vår. Først vil jeg komme inn på "skiteknikk" for dette har vi også i konkurransen vår. Det kalles gåteknikk og ikke minst catwalkteknikk. Å gå på 15cm høye heler som de gjør i Miss Universe er ikke bare bare. Du skal heller ikke bare gå i de, det er mange andre faktorer som også kreves. Dette får vi utøverne til ved å trene hardt flere timer hver dag, akkurat slik som skiløpere. 

Samtidig så jobber vi profesjonelt med bedrifter og sponsorer - som er en del av å drive toppidrett. I konkurranser gjør vi selvfølgelig mange flere oppgaver som styrker så mye mere enn bare hvordan vi ser ut, men det er ikke kampsaken min i dag.

Det er ikke bare bare!

På skolen forrige onsdag så hadde jeg med meg helene på skolen, da jeg skulle øve etter skolen. Da fikk jo jentene i klassen min lyst til å teste de ut, for de synes de så sikkelig høye ut! Jeg går jo mye lettere på helene, da jeg har brukt mye tid på å øve. Men nå skulle de prøve de, som aldri har tenkt over teknikken. Vi ledde sammen da venninna mi neste sto på huk da hun skulle gå med hælene - dette var ikke lett nei gitt! Så fortalte jeg henne at du samtidig skulle posere og mye mere. 

Vi hadde det kjempe gøy med hæle prøvingen, men poenget var at det er ikke så lett som man skulle tro. Det er en grunn til at modellyrket også er noe man må jobbe hardt mot. Akkurat slik som i denne konkurransen.

Jeg synes artikkelen ble veldig fin og jeg respekterer uttalelsen til Press.no. Men nå har jeg fått oppklart noe som jeg mente ble litt feilinformert, kroppen vår er ikke toppidretten.

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

 

Vanskelig å finne motivasjon
Fikk det svaret jeg fryktet
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på