fbpx

Vanskelig å finne motivasjon

Heii!

Nå er jeg kommet hjem fra jobb, har spist og er ferdig med treningsøkt. 

Jeg synes det er vanskelig å finne motivasjon til trening når ingenting går min vei i kunstløpverden.... Jeg er garantert ikke den eneste, og det er sikkert flere personer innenfor forskjellige idretter som blir rammet av corona og at de ikke får trent fordi de ikke blir definert som "Toppidrettsutøvere" og må være på landslaget... Man blir kategorisert som "ikke god nok" synes da jeg, og det er utrolig demotiverende i min treningshverdag. 

Jeg har drevet med kunstløp iherdig i 14 år, og skal corona gjøre at jeg slutter på kunstløp?

Jeg har ikke bestemt meg enda, men jeg trenger at noe skal gå min vei, annet enn at jeg får trent 2 off-ice treninger med klubben før jeg får melding om at jeg må holde meg hjemme fordi jeg er over 20 år. 

Jeg er heldigvis ei jente med litt bein i nesa og et hjerte for trening og aktivitet! En pandemi kan ikke stoppe meg for å trene, så det blir flere joggeturer, og hjemme styrketreninger. 

Jeg tenkte å komme med mine beste tips til å holde motivasjonen oppe nå i denne corona-tiden. Tenkte også å komme med noen forslag til sundt godteri for dere som har lyst til å kutte ned litt på søt-inntaket! Den 26. April så startet jeg med en Challenge om å ikke drikke brus, spise godteri eller noe usunt frem til 16. mai. Hehe skal selvsagt kose meg på 17. Mai med masse is! Det kommer i et innlegg senere! Så bare å følge med. 

Klem

Hadde satt stor pris på om du ville fulgt meg på mine sosialemedier <3

Instagram: amine.storrod/ // Amine.storrod

Abonner på min Snapchat-kanal: Storrod2000 (Vlogger i min hverdag)

Link til min Facebook-side: facebookAmine-Veien-til-Miss-Norway-2021 

Ønsker du å samarbeide med meg, og hjelpe meg videre i denne reisen? så kontakt meg gjerne: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Liten oppdatering
Hvorfor dette er toppidrett! - Svar på Press sin u...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på