fbpx

Hvorfor stemme på meg!

Gjennom min deltakelse i Miss Norway har jeg utviklet meg utrolig mye som person! Da jeg startet med konkurransen, trodde jeg at jeg visste akkurat hva jeg tenkte. De siste månedene har jeg innsett hva som er viktig for meg, og hva jeg vil bruke min stemme til. 

Jeg har to hjertesaker, som går litt hånd i hånd.

Den ene er at alle kan hjelpe noen til å få det litt bedre i hverdagen, og det kan bety så utrolig mye! Stå opp mot mobbing, gi positive kommentarer til de rundt deg, velge fairtrade produkter når du handler, støtte veldedige organisasjoner, sortere avfall, gjør frivillighetsarbeid. Alt positivt du gjør, påvirker andre positivt på en eller annen måte!

Min andre hjertesak, er barna. Barn skal ha en trygg og god barndom og oppvekst. Ikke bare hjemme, men også i barnehage, på skole, på fritidsaktiviteter og på fritiden. Barna skal ha det trygt og godt, alltid! Det er viktig at vi alle tenker over dette. Vær den beste versjonen av deg selv rundt barn. Vis dem gode verdier og holdninger. Vær en trygg voksen de kan stole- og støtte seg på. Vær et godt forbilde og en god rollemodell for dem. Gjør hverdagen deres bedre!

Mitt største bidrag til dette, er at jeg i 2015, i samarbeid med Dahle il (som er et stort idrettslag i Kristiansund), startet opp et nytt fritidstilbud for barn i Kristiansund. Vi startet opp et cheerleading lag, hvor Dahle il tok ansvar for alt det administrative, og jeg for å holde treningene. 

Den dag i dag, har cheerleadingen to partier. Et for barn mellom ni- og 12 år, og et for barn mellom 12- og 16 år. Det er til sammen fem treninger i uka, som jeg holder. Trener rollen min er utrolig viktig, ikke bare fordi jeg gir barna en aktivitet å være med på, men fordi jeg gir dem et trygt sted å være, med en trygg voksenperson og en god rollemodell. Det har vært flere hendelser hvor barn har kommet for å snakke med meg om ting utenom treningene de trenger hjelp til, eller å snakke ut om. Jeg blir utrolig glad hver gang jeg klarer å hjelpe et barn med å løse en bekymring eller et problem. Det gir en god følelse etterpå, som får meg til å ønske å hjelpe enda flere, og gjøre mere godt for dem! Det har også vært tilfeller der foresatte har kommet til meg for å få hjelp til å nå fram til barna. Det kan være mye foresatte sier som barna ikke orker å høre på. Men når det kommer fra noen andre, som de kanskje ser opp til, da lytter de og tar til seg ting mye enklere. Jeg kan enda huske hva de som lærte meg mitt første innen cheerleading fortalte om kosthold for åtte år siden. Det er bevis nok for meg hva viktigheten av gode forbilder er. 

Jeg er utrolig stolt over å ha vært med å opprettet et nytt fritidstilbud for barn i hjembyen min, og det er et privilegium å få være med å forme barn og unge, og deres hverdag!

Jeg vil fortsette å bruke min stemme til å øke bevisstheten rundt viktigheten av å gjøre godt for andre og ta vare på barna. Jeg ønsker at DINE barn, barnebarn, nieser, nevøer, småsøsken og venner skal ha det godt, og ha en trygg og god oppvekst! ♥

Framover mot finalen vil jeg også jobbe så mye frivillig jeg kan for barna, og jobbe med å vise dem et godt forbilde, som fremmer gode verdier som de kan ta etter! ♥

Stem på meg, hjelp meg å gjøre det enda enklere å nå fram med mitt budskap! ♥

For å gi meg Din stemme, send "MISSU 6" til 2401. Du kan stemme så mange ganger du vil fram til finalen 13. August, 20kr pr stemme.

 

FOTO: MIRIAM SKEIDE V/MITT LILLE STUDIO

FOTO: MIRIAM SKEIDE V/MITT LILLE STUDIO

Heia kjærlighet og mangfold
Gjest hos KSU 24/7
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på