fbpx

Mitt beste tips til Blondiner!

Sponset

Har du blondt hår? Naturlig, eller bleket? Da skal jeg dele mitt beste tips med deg!

Blondt hår kan få gulskjær i seg enten det er naturlig blondt eller bleket. Er du en av dem som bleker håret kan det også bli ganske skadet etter hvert. Du må kanskje bruke en toner i håret, og de aller fleste av oss bruker vel blåshampo for å holde fargetonene i håret i sjakk. 

Hva med en serie med hårprodukter som er spesialutviklet for blondt hår? En serie som er mere skånsom mot håret enn de tidligere produktene du har brukt, som også hjelper deg med å bekjempe gultoner i håret, gjøre håret glansfult og reparerer hårenes skjellag? 

Ja! Det finnes en hårprodukt serie som gjør alt dette!

Omniblonde.

Jeg har testet ut noen av produktene, og jeg elsker dem! Håret mitt merker virkelig forskjell på shampoer og balsamer. Etter en balsam kan det føles silkemykt helt til neste vask. Med en annen balsam føles det ikke glatt når man drar fingrene gjennom og det bare floker seg hele tiden. Det er stor forskjell på produkter! Omniblond gjorde håret mitt silkemykt og glatt gjennom hele dagen. Mange timer etter det ble børstet kunne jeg enda dra fingrene gjennom håret uten at de stoppet i en eneste floke. Håret føltes like glatt som før jeg startet å bleke det. Hvor fantastisk er ikke det?!

Om du ikke har prøvd Omniblonde enda, anbefaler jeg virkelig å prøve det! Du får kjøpt produkter fra Omniblonde hos Pryd Frisør i Kristiansund!

Den store dagen er her
Siste fotoshoot før finalen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på