fbpx

Hei!

Jeg heter Leni Kvalvåg, og er 23 år. Jeg er deltaker i Miss Norway 2022. Jeg jobber i blomsterbutikk og er trener i barneidretten.

Jeg vil bruke min stemme i Miss Norway til å fremme mine hjertesaker. Min største hjertesak er at barn og unge skal ha en trygg og god oppvekst!

Min andre hjertesak er at alle kan hjelpe noen til å få det...

Hei!

Jeg heter Leni Kvalvåg, og er 23 år. Jeg er deltaker i Miss Norway 2022. Jeg jobber i blomsterbutikk og er trener i barneidretten.

Jeg vil bruke min stemme i Miss Norway til å fremme mine hjertesaker. Min største hjertesak er at barn og unge skal ha en trygg og god oppvekst!

Min andre hjertesak er at alle kan hjelpe noen til å få det litt bedre i hverdagen.

Du kan følge min Facebook-side her: https://www.facebook.com/Leni-Kvalvåg-veien-til-Miss-Norway-2022-101689045790674/

Du kan følge min Instagram her: https://www.instagram.com/invites/contact/?i=e7h2xzhg8kc9&utm_content=pouzz9

Du kan følge meg på Snapchat her: https://www.snapchat.com/add/lenikvalvag?share_id=NkQ5QkMy&locale=nb_NO

Du kan nå meg på Mail her: lenikvalvag@hotmail.com

 

 

More

Mitt beste tips til Blondiner!

Sponset

Har du blondt hår? Naturlig, eller bleket? Da skal jeg dele mitt beste tips med deg!

Blondt hår kan få gulskjær i seg enten det er naturlig blondt eller bleket. Er du en av dem som bleker håret kan det også bli ganske skadet etter hvert. Du må kanskje bruke en toner i håret, og de aller fleste av oss bruker vel blåshampo for å holde fargetonene i håret i sjakk. 

Hva med en serie med hårprodukter som er spesialutviklet for blondt hår? En serie som er mere skånsom mot håret enn de tidligere produktene du har brukt, som også hjelper deg med å bekjempe gultoner i håret, gjøre håret glansfult og reparerer hårenes skjellag? 

Ja! Det finnes en hårprodukt serie som gjør alt dette!

Omniblonde.

Jeg har testet ut noen av produktene, og jeg elsker dem! Håret mitt merker virkelig forskjell på shampoer og balsamer. Etter en balsam kan det føles silkemykt helt til neste vask. Med en annen balsam føles det ikke glatt når man drar fingrene gjennom og det bare floker seg hele tiden. Det er stor forskjell på produkter! Omniblond gjorde håret mitt silkemykt og glatt gjennom hele dagen. Mange timer etter det ble børstet kunne jeg enda dra fingrene gjennom håret uten at de stoppet i en eneste floke. Håret føltes like glatt som før jeg startet å bleke det. Hvor fantastisk er ikke det?!

Om du ikke har prøvd Omniblonde enda, anbefaler jeg virkelig å prøve det! Du får kjøpt produkter fra Omniblonde hos Pryd Frisør i Kristiansund!

  119 Hits
119 Hits

Radio på sparket

Da jeg våknet i dag, rakk jeg ikke å komme meg lengre enn til badet før telefonen ringte. Det var Ksu247 som ringte, som er radiokanalen til Kristiansund. Jeg var ikke klar over at dem skulle ringe nå, og jeg var ikke forberedt på verken intervjuet eller spørsmålene. Men selvom det var litt på sparket, gikk det helt fint.

Intervjuet er publisert, og du kan høre det Her om du ønsker! 

Nå skal jeg gjøre meg klar til å møte resten av jentene for å øve og gå gjennom finaleshowet som skal holdes i morgen. Så utrolig spennende! Jeg gleder meg masse til å se igjen alle sammen ♥

 

  213 Hits
213 Hits

Siste artikkel før finaledagen

Lokalavisen til Kristiansund har skrevet en siste artikkel om meg før finalen nå. Det er utrolig spennende å følge med når man er fra en så liten by som Kristiansund. Jeg har fått masse lykkeønskninger, spørsmål og hyggelige kommentarer siden jeg ble med i Miss Norway. Folk er så koselige ♥

Dagen i dag har vært så travel med frivillighetsarbeid, sponsormøte, skriving av kontrakt, sosiale medier, reising og å snakke med folk, at jeg har faktisk ikke fått tid til å lese artikkelen selv enda. Nå skal jeg legge vekk macen, og det blir null tid til å lese artikkelen nå heller, for jeg skal på badet og ha litt selvpleie. Jeg fikk med herlige hårprodukter fra Pryd frisør i dag som jeg gleder meg til å kose meg med etter en lang dag. En god hårkur og å legge seg med nyvasket hår, det er en god følelse ♥

  155 Hits
155 Hits

Min nye samarbeidspartner!

I dag fikk jeg en samarbeidsavtale med Pryd frisør i Kristiansund! Pryd er en utrolig fin frisørsalong, som har masse gode omtaler og mange flinke ansatte. De tilbyr alle frisørtjenester, farging av vipper og bryn og fot- og neglepleie.

Jeg ble tatt imot med den varmeste velkomsten man kunne fått da jeg dro innom for å snakke med Ann Karin, som er eier av salongen. Alle ansatte var blide og hyggelige. Det føltes rett og slett bare godt å komme inn i salongen. 

Når en så koselig atmosfære er fylt med bare hyggelig og dyktige folk gleder man seg til å komme tilbake igjen.Jeg gleder meg iallfall utrolig mye til å dra tilbake dit. Heldigvis varer samarbeidsavtalen lenge etter finalen er ferdig ♥

 

  295 Hits
295 Hits

Frivillig hos Bua

I dag har jeg vært frivillig hos Bua Kristiansund, som er en utstyrssentral som låner ut sport og friluftsutstyr gratis. Det er fantastisk både for dem som ikke har mulighet til å kjøpe alt selv, dem som ønsker å prøve ut noe nytt, og miljøet!

Bua har fokus på FNs bærekraftsmål 1, 3, 8, 10, 11, 12 og 17. Disse bærekraftsmålene har fokus på fattigdom, god helse og livskvalitet, anstendig arbeid og økonomisk vekst, mindre ulikhet, bærekraftige byer og lokalsamfunn, ansvarlig forbruk og produksjon, og å samarbeide for å nå målene. 

Bua er rett og slett et fantastisk sted, som gjør godt både for deg og miljøet, og det finnes 207 utstyrssentraler rundt om i landet. Sjekk hvor din nærmeste Bua er Her!

  129 Hits
129 Hits

Frivillig hos Fellowman

Vi er godt inne i finaleuka, men det betyr ikke at det er klart for å senke skuldrene og brette ned ermene!

Jeg har vært så heldig å blitt kjent med ei som heter Lille. Hun er ei utrolig hyggelig dame, som gjør mye for frivilligheten! Det var hun som ga meg frivillig jobb hos Kristiansund frivilligsentral tidligere, og hun har nå gitt meg frivillig arbeid hos en annen frivillig organisasjon hun har, Fellowman. Hun er også frivillig hos et par andre organisasjoner. Helt rå dame rett og slett!

Der har vi stekt vafler og kokt kaffe for å servere. Alt er gjort og ordnet til av frivillige, slik at alle skal ha mulighet til å kunne gå ut på cafe og kose seg uten å måtte betale dyrt. Den siste tiden har prisene på alt, også mat, økt kraftig. Det fører til at mange får dårlig råd, og de so hadde dårlig råd fra før får enda dårligere råd. Da er det utrolig fint at en frivillig organisasjon kommer opp med ett arrangement som dette! ♥

  175 Hits
175 Hits
Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på