fbpx

Intervju Inherred

Da var jeg Innherred igjen! Da ble det et nytt intervju med Marte Skjesol, her må  jeg gjenta meg selv med å si for hyggelig dame Hun er! Vi møttes å tok noen fine bilder, der jeg også fortalte henne litt om fremtiden framover mot finalen. Innherred avisen er jo lokalavisa så det er jo en avis som står meg nært. Det er jo over 10.000 innebyggere her Levanger derfor synes jeg Det er veldig viktig å ha til i tett samarbeid med lokalavisen. De skriver de fineste artiklene om meg hver gang og jeg blir aldri skuffet

Så da vil jeg bare avslutte dette innlegget med å takke Marte Skjesol og innherreds avisa somviser interesse for meg i denne utfordrende og inspirerende reisen i hav fram til finalen ❤

 

Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 
 
Stand Up Padle Board og Yoga
Makuler Janteloven
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på