fbpx

Intervju Inherred

Da var jeg Innherred igjen! Da ble det et nytt intervju med Marte Skjesol, her må  jeg gjenta meg selv med å si for hyggelig dame Hun er! Vi møttes å tok noen fine bilder, der jeg også fortalte henne litt om fremtiden framover mot finalen. Innherred avisen er jo lokalavisa så det er jo en avis som står meg nært. Det er jo over 10.000 innebyggere her Levanger derfor synes jeg Det er veldig viktig å ha til i tett samarbeid med lokalavisen. De skriver de fineste artiklene om meg hver gang og jeg blir aldri skuffet

Så da vil jeg bare avslutte dette innlegget med å takke Marte Skjesol og innherreds avisa somviser interesse for meg i denne utfordrende og inspirerende reisen i hav fram til finalen ❤

 

Ønsker du å stemme på meg som folkets favoritt, skriver du ”Missu 7” og sender til 1963. Per stemme koster 20kr. Jeg vil takke alle som allerede har stemt på meg.

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 
 
Stand Up Padle Board og Yoga
Makuler Janteloven
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på