fbpx

Jeg mistet telefonen i sjøen!

Skjermbilde-2021-06-08-kl.-22.59.27

Hei dere!

Jeg vet egentlig ikke hvordan jeg skal starte dette innlegget haha dere ser jo overskriften... Det er så rart å tenke på egentlig, at når mn minst forventer det - å wipps mister man noe viktig. Jeg tenkte aldri at dette skulle skje i går, men det hendte jo - på den dummeste måten.

I går så var jeg ute med venner, det var egentlig ganske spontant - jeg skulle egentlig legge meg da jeg ble spurt om jeg ville komme til Molde. Så da satt jeg på med en venn og vi kjørte innover. Jeg hadde det ganske fint hele kvelden, det var god stemning med mye energi. Jeg hadde ikke tenkt til å være ute så lenge da jeg skulle jobbe i dag.

Utover kvelden så skulle vi gå å sette oss på noen steiner ved siden av det kjente hotellet seilet i molde, her hadde jeg fått beskjed om å være forsiktig med å ikke miste telefonen. "Så klart - så kløne er jeg vell ikke". Men som overskriften røper - så presterte jeg i å gjøre akkurat det. Jeg skulle sette meg ned da telefonen plutselig falt ut av lommen, "klikk,klikk,klikk" hører jeg i mens telefonen baserer stein etter stein helt ned i sjøen. Jeg husker ikke hva jeg tenkte akkurat da jeg fant ut at nå var den borte, men en ting er sikkert - jeg var optimistisk på at jeg skulle greie å få den opp igjen.

Så der sto vi, i ca en halvtime og flere venner prøvde å hjelpe meg - men ingen fikk det til. Vi kunne se telefonen men ingen av oss nådde den. Vi fikk til og med låne en klype fra bensinstasjonen! Men det var ingen nytte... Så der nede ligger telefonen min nå, full av minner og meldinger jeg har mistet. Man tenker egentlig ikke over hvor viktig noe er før det er borte, og telefonen er en stor del av hverdagen min. Ikke fordi jeg er avhengig av den, men fordi den innholder så mye... Bilder, notater, meldinger, kontakter og lister går langt.

Så jeg dro hjem telefonløs og i dag måtte jeg kjøpe meg ny, og den er helt tom - uten bilder og minner. Veldig trist egentlig haha. Men jeg synes det er rart å tenke på at telefonen bare ligger der nede og venter på å bli plukket opp... De hadde egentlig vært gøy å fått den opp en dag, tenk om jeg finner den att om flere år!

For samarbeid eller kontakt:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

97435364

Instagram; Stephanylarosa

Helgens planer
Ting å finne på i sommer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på