fbpx

Helgens planer

Hei❤️

Imorgen så skal jeg jobbe, og jeg skal åpne butikken i den nye jobben for første gang alene😍 Gruer meg litt, men jeg er utrolig spent! Etter jobb så skal jeg trene, og øve litt på hæler🤩 

Lørdag er det enda mere jobb, og etter jobb så skal jeg få i meg litt mat før jeg skal gjøre noe utrolig viktig☺️

Jeg skal nemlig være "natteravn" Jeg skal fra klokka 20:00 til klokka 01:00, frivillig gå rundt i Fredrikstad sentrum og Gressvik her jeg bor og passe på at alt er på stell. Jeg synes det virker utrolig spennenes, og føles kjempe godt å gjøre noe som kan gjøre at andre føler seg mer trygg. 

Jeg skal selvsagt oppdatere dere om hva som skjer, og hvordan det var☺️ Kanskje det til og med kan være noe du tenker deg å gjøre! Det å bidra frivillig som å være nattravn, er ingenting du binder deg opp mot! Det er bare å sende en melding eller ringe i forkant, og si at denne helgen så har du mulighet til å hjelpe til! Kan man ikke så kan man ikke! Jeg synes det er en utrolig lett og fin måte å kunne bidra til samfunnet der du holder til❤️ Søk på google, "nattravn" + steder du bord, så finner du sikkert noen du kan kontakte! 

Jeg gleder meg masse☺️

Men nå skal jeg komme meg i seng å få lagt meg! Ny og lang dag i morgen☺️Klem fra meg

Tiden framover
Jeg mistet telefonen i sjøen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på