fbpx

Tiden framover

Skjermbilde-2021-06-02-kl.-22.07.12

God kveld dere!

Nå framover blir en helt sykt travel tid! Det hjelper ikke akkurat på at jeg har mistet telefonen der jeg hadde oversikt over alt på hehe, men man må vel bare jobbe med det man har tenker jeg. Først og fremst så har 6 vakter til på jobb før jeg reiser til Oslo, det er egentlig ganske mye med tanke på tiden det er igjen og annet jeg må gjøre - men det skal nok gå bra. I morgen skal jeg levere bøker på skolen, det blir gøy å se igjen venner.

Jeg må også øve en del på heler, jeg aner ikke når jeg skal få tid til det men skal prøve å få presset inn noen timer - dette er viktig før beautycampen neste helg - jeg gleder meg sånn! Ellers så har jeg vitnemålsfesst, skal farge håret, feire litt russetid og litt forkskjellig. Samtidig som jeg skal i noen møter og planlegge litt utover Miss Norway. 

Ønsk meg lykke til, god natt<3

For samarbeid eller kontakt:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

97435364

Instagram; Stephanylarosa

Beskytt deg mot solen
Helgens planer
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på