fbpx

Hvorfor gidder jeg å jobbe frivillig?

Hver eneste dag skjer det ulykker. Mennesker faller om, biler krasjer, og mennesker forsvinner. Vet DU hva du skal gjøre i slike situasjoner? Det menneske som faller om kan være din ektefelle, barnet i bilen kunne vært ditt barn, og bestemoren din kan forsvinne. Førstehjelp redder liv. Det kan redde ditt liv, eller livet til noen du er glad i. Førstehjelp er livsviktig, bokstavelig talt, og noe absolutt alle burde kunne. JEG kan dette, og JEG redder andre mennesker. Det er verdens beste jobb. Nei, kanskje jeg ikke får betalt, men jeg får betalt med kjærlighet. Kjærlighet fra de jeg hjelper, pårørende, og av de jeg jobber med. Jeg har fått en ekstra familie, og venner for livet. SÅÅÅ, hvordan kan folk si at det ikke er verdt å bruke tiden sin på det?

For over 5 år siden, da jeg var 13 år, bestemte jeg meg for å ta et førstehjelpskurs. Det ville jeg gjøre for å kunne handle riktig i ulike situasjoner. Moren min var, og er veldig hjertesyk. Hun har hatt 5 hjerteinfarkt. Det å se noen du er så utrolig glad i ha så vondt, og ikke vite hva du skal gjøre, det er vanskelig. Etter det førstehjelpskurset, var jeg helt overbevist. Dette elsket jeg. Jeg var blitt 14 år, og alt jeg ville var å bruke tiden min på å lære så mye som mulig, sånn at jeg kunne hjelpe så mange som mulig. Jeg tok alle kurs jeg kunne, og jobbet så mye som mulig. Ingen av vennene mine skjønte dette. Hvordan kunne jeg droppe "morsomme" ting for å jobbe, og itillegg ikke få betalt? Hva som er morsomt er veldig inviduelt, men dette er morsomt for meg.

I dag er jeg 18 år, og jeg har ikke angret ett eneste sekund for at jeg har brukt hundrevis av timer frivillig. Jeg gleder meg til hundrevis av timer til, og har ikke tenkt til å gi meg. 

Som sagt burde alle kunne førstehjelp, så jeg tenkte å lage ett innlegg til denne uka hvor dere kan lære førstehjelp med meg. Jeg kan også virkelig anbefale å melde dere inn i røde kors hjelpekorps, det er absolutt verdt det.

Hvis DU vil samarbeide med meg, send meg gjerne en mail; Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på instagram; @aminevictoriaa

Håper dere likte innlegget mitt, ha en fin dag videre!

5 ting dere ikke visste om meg!
13. november, en viktig dag
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på