fbpx

Mitt 2019

 

GOD JUL, OG GODT NYTTÅR!

Hei dere, håper dere har hatt en super juletid, og er klare for det nye året. Jeg synes dette året har gått helt utrolig fort, og har vært et fint år. Det har vært nedturer, men absolutt mest oppturer. Året 2020 ser jeg veldig frem til, og har høye forventninger. Jeg skal bli den beste utgaven av meg selv. Fingrene er krysset for at både du, og jeg får et fantastisk år, og når de målene vi setter!

 

Her er mitt 2019

Året begynte med at bestefar fylte 70 år, og jeg 18 år. Vi bestemte oss for å ta en tatovering sammen, som skulle symbolisere vårt unike forhold. Absolutt ingen hadde troa på at det kom til å skje, men joda, det skjedde. Huff, det var vondt... men ble veldig fint. Vi tatoverte "du och jag", noe bestefar har sakt til meg fra jeg var helt liten.

Måneden etter dro eksen min og jeg til New York. Vi var der i 5 dager, og hadde en veldig hyggelig tur. New York er en by jeg alltid har hatt lyst til å dra til. Jeg har alltid sett byen på film, så var veldig gøy å endelig dra dit. 

Jentene og jeg dro på hyttetur til hytta til Helene. Jeg hadde akkurat fått lappen og kjørte 6 timer opp til hytta, hehe skjønner ikke at jentene turte. Vi hadde en super påsketur med mye sol, litt skiturer og en apperol i hånda.

I mai dro vi på klassetur til København. Vi hadde en kjempe fin tur med både shopping, og besøkte flere lærerike steder. København er en kjempe kul by, absolutt en by jeg kunne tenkt meg å besøke i 2020 også!

Jeg hadde en super 17.Mai feiring med gode venner. Vi spiste en god frokost før vi tok turen ned til byen og så på toget. Jeg elsker 17.Mai, og hvor fin og norsk jeg føler meg i bunad.

Maja, Elin og jeg hadde en utrolig koselig piknik i Fredrikstads perle, Gamlebyen. Absolutt mitt favoritt sted!

I starten av juni dro 8 jenter, og jeg til Spania. Fy søren så koselig vi hadde det. Vi leide en leilighet i Torrvieja, og bare nøt ferien. Merker jeg kunne trengt en sånn ferie nå.

I sommer var Mamma og jeg på Asle Beck konsert. Vi elsker sangene hans, og kan alle ut og inn. Konserten var på vakre Hvaler, helt nede ved vannet. Jeg hører ofte at vi ligner, synes du?

Hun ene venninna mi flyttet til Bergen i sommer, så jeg dro å besøkte hun. Vi koste oss masse, og spiste god mat. Bergen er en kjemp fin by, absolutt ett sted jeg vil dra til i 2020. 

Når jeg var i Bergen gikk vi opp Stoltzen, altså over 900 trappetrinn. Jeg var helt død når vi kom til toppen, men det var verdt det. For en fantastisk utsikt, jeg følte jeg var på toppen av verden

Rett før skolestart dro Bestemor og jeg til Polen. Vi dro til byen Gdansk, en kjempe fin by. Vi var på turistattraksjoner, shoppet, tok togturen til Sobot og koste oss veldig. Jeg elsker å reise med bestemor, vi har det alltid veldig fint. 

Yeyyy, jeg ble Miss Norway 2020 kandidat. Det er noe jeg setter stor pris på, både det at jeg kom videre og alle hyggelige tilbakemeldinger jeg har fått. Dette gjorde 2019 absolutt mye bedre! Gleder meg til 2020 for å se hvordan dette kan utvikle seg.

Jeg har vært så heldig å tatt bilder med flinke Finn Rune Christiansen. Det var veldig gøy, og resultatet ble veldig bra.

I år fikk jeg verdens fineste kalender noen gang. For hver dag som gikk, åpnet jeg en ny luke med ett bilde inni. Jeg gledet meg til å stå opp og åpne en luke. 

 

Dette var mitt år. Jeg håper dere synes det var spennende å se hvordan mitt 2019 har vært. Håper dere har hatt et fint år, og at det nye blir enda bedre! 

Hvis dere vil samarbeide med meg, kontakt meg på mailadressen "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.". Følg meg gjerne også på instagramprofilen min @aminevictoriaa.

Vi snakkes snart igjen!

Amine

Mine nyttårforsetter
God jul og godt nyttår
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på