fbpx

Min presentasjonsvideo! (Engelsk)

Hey there beautiful people!

Da er  introfilmen min her, denne er den som er internasjonal. Det kommer en på Norsk i senere inlegg der jeg skal forklare mye mer om hva som skjedde bak kulissene, det oppsto tekniske problemer når de skulle fikse den med Norsk verson. Men dere får bare nyte den Engelske versonen først, de er begge helt like. Så skal jeg legge ut den Norske filmen så raskt den kommer ut.

Jeg må da takke alle som hjalp meg å skape filmen og style meg til den. En spesiel takk til Viggo Raju Lindquist Jacobsen for all filming og editing og tusen takk til viramedia.no som ordnet denne filmen for meg

Styling: Trond Flataas

Ønsker du et samarbeid med meg eller har spørsmål angående dette,  send meg gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller min facebook side Nina Bye - Reisen til Miss Norway 2019 så hører du fra meg snart!

 

 

Presentasjonsvideo.
Presentasjonsvideon min !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på