Mine beste hårtips!

hair
//Annonse//
Hei mine fantastiske lesere! Rett før jeg reiste fra Vietnam i begynnelsen av mars, så var meg å venninnene mine innom frisøren og fikk kreatin behandling. I Vietnam er de veldig dyktige på hvordan man skal behandle hår, og vi kunne ikke slutte å ta på håret vårt etter vi fikk denne behandlingen. Jeg har lengtet etter hvor mykt håret mitt var og nå sitter jeg med samme følelse!
 
Jeg føler meg så mye bedre dersom jeg føler meg vell på håret. I lang tid har jeg slitt med tørt og ødelagt hår. Noe som er ganske irriterende, fordi det floker seg ofte også må man alltid rette håret for at det ikke skal være så krusete. Da ender man opp med å bare ødelegge håret enda mer. Derfor vil jeg heller investere noen ekstra kroner i ordentlige produkter, slik at håret holder seg friskt, sunt og får en mulighet til å bli lengre.
 
Nå har jeg vært så heldig at jeg fikk tilsendt en rekke produkter fra Goldwell og har fått testet produktene rundt en ukes tid. Resultatet føles ut som om jeg nettopp har kommet fra frisørsalongen. Og det beste av alt! Produktene er ikke dyretestet!!
 
Jeg har tidligere vært på frisørkurs og på utplassering hos frisørsalong, fordi jeg egentlig ville bli frisør i ungdomstiden. Men fant fort ut at dette ikke var noe jeg har tålmodighet til (etter at jeg skulle føne et langt hår og det aldri ble tørt). Men jeg fikk lært meg en god del om hvordan man skal behandle håret. Jeg kan ærlig si at dette er et av de beste hår produktene jeg noen gang har prøvd! Produktene lukter friskt og gir meg et silkemykt resultat.
 
Før vi i det hele tatt skulle få lov til å få produktene, måtte vi sende inn litt fakta om hvordan håret våres var. Mitt hår var ganske tørt og krussete. Derfor fikk jeg produkter med keratin behandling. Etter bare en behandling med disse fantastiske produktene du ser på bilde, så ble håret mitt silke mykt og ikke krussete!! Dette er fordi produktene inneholder både keratin og flytende silke.
 
Her er mine beste tips for sunnere hår:
 
  • Ikke vask håret hver eneste dag. Det å vaske håret veldig ofte tørker ut håret. Hvis man sliter med fettete hår, så kan det være at håret har vendt seg til å bli vasket for ofte. Hvis man begynner å vaske det hver andre eller tredje dag, blir håret mindre fettete enn om man vasker det hver dag. Den første gangen man går noen dager uten å vaske håret, vil man merke at det blir mer fettete, men etterhvert så går det over.

  • Unngå varmebehandling. Rettetang, krølltang og hårføner sliter veldig på håret, unngå dette så ofte som mulig. Det er mye bedre og heller la håret luft tørke. Om man bruker varmebehandling er det viktig å huske varmebeskyttende. Her har jeg også fått prøvd Kerasilk Volume mousse - En perfekt start for volumstylingen som påføres i hånkletørt hår og gres gjennom for å fordele gjevnt. Denne inneholder varmebeskyttende, så da unngår man mer slitasje på håret. Det beste er jo å unngå varme så ofte som mulig, men om jeg skal style håret liker jeg å føne det slik at håret skal legge seg der jeg vil og da syntes jeg denne er helt perfekt for å få litt ekstra volum på håret og samtidig gir varmebeskyttende! 
  • Hvis du retter håret bruk maks 200 grader og ta rettetangen sent gjennom håret en gang fremfor å dra tanga mange ganger for at det skal bli rett. Dette sliter mindre.

 

Sjampoo to ganger. Den første gangen man tar i sjampo så tar man bare vekk det skitne, mens andre gangen vasker  håret. For å slite mindre på håret, har jeg hørt at man kan skumme sjampooen i hendene før man tar det å håret. Jeg bruker også sirka en femkroning med sjampo. Produktene til Goldwell er veldig drøye i bruk, så man trenger ikke bruke så mye av gangen.

  • La balsamen virke! Balsamen har sin effekt og med Goldwell Kreasilk balsam, skal den være i fra 5-10 minutter for å oppnå mest mulig effekt. 

  • Massere hodebunnen 5 minutter daglig. Dette stimulere blodsirkulasjone og gjør at håret vokser fortere. Kan gjerne gjøre dette mens man tar i sjampo for eksempel.

  • Bruk hårkur en gang i uka. For dere som er som meg og har veldig krusete/tørt hår vil jeg absolutt anbefale å prøve keratin behandling. Det var denne fra Goldwell som føltes akkurat ut som den behandlingen jeg fikk i Vietnam. Husk å la hår kuren sitte i håret 5-10 minutter før man skyller ut. Ofte pleier jeg bare å ta i kuren og la den virke i noen timer før jeg tar den ut. Da blir håret virkelig mykt!

  • Ikke grei håret mens det er vått. Når håret er vått er det veldig elastisk, derfor sliter det veldig på håret og man kan lettere greie det av. Vent derfor til det blir helt tørt. Hvis jeg for eksempel har i hårkur, så bruker jeg en stor kam og greier gjennom etter jeg har tatt i kuren. I tillegg til dette greier jeg håret før jeg går i dusjen slik at det ikke skal bli mindre flokete.

  • Hårolje er jeg helt avhengig av for at håret skal bli mykere. Den jeg prøvde fra Goldwell, var bare helt fantastisk. Vanligvis så kan håroljer ofte se veldig fettete ut, men det gjorde ikke denne. Den ga mer er silke resultat på håret, som resten av produktene.

  • Det siste er jeg veldig dårlig på, men før man går ut av dusjen, kan man skylle håret i kaldt vann. Slik at håret bruker mindre tid på å kjøle seg ned. Er kanskje ikke så veldig behagelig, men om man for eksempel vasker håret på morgenen kan man veksle mellom varmt og kaldt vann før man går ut av dusjen. Dette gjør at man blir mere våken og stimulerer blodsirkulasjonen.

KERASILK serien består av:

Kerasilk Shampoo og balsam - som er med keratin og flytende silke. For uhåndterlig, frizzy og krøllete hår. Dette rengjør og gir et silkemykt resultat.

Kerasilk masque - Gir et langvarlig resultat med glans. Denne masken var helt bare fantastisk og skal være i håret i 5-10 minutter.

Kerasilk Volume mousse - Som en perfekt start for volumstylingen, påføres denne i hånkletørt hår og gre gjennom for å fordele gjevnt. Denne inneholder varmebeskyttende.
 
Rich Protective oil - Med keratin og flytende silke. For ekstremt uhåndterlig, uregjerelig og krusete hår. Temmer og tilfører glans umiddelbart. Gir varmebeskyttelse og beskytter mot luftfuktighet.
 
For dere som ønsker et resultat av å nettop ha kommet fra frisørsalongen - vil jeg anbefale disse produktene videre på det sterkeste! Du kan gå innom Studio S. Style sin nettside (her) for mere info, eller ta ta gjerne kontakt på telefon (94988149/63810709). Her får du hjelp med å få de rette produktene til ditt hår. Husk at selvom disse produktene er helt perfekte for mitt hår, er det ikke sikkert disse er de beste for ditt hår. Derfor har Studio S. Style flere ulike serier, slik at du skal få perfekte hårprodukter beregnet til ditt hår. 
 
Har dere noen gode hårtips? Gjerne kommenter under!
 
Håper dere har en fantastisk dag videre!
 
Har du lyst å stemme meg frem som folkets favoritt? Send "MISSU 1" til 1963! 
 
 
Følg meg gjerne på andre sosiale medier:
Instagram: helene_abildsnes
 
Fotograf: Espen Haugen
 
Ønsker du et samarbeid med meg som kan være med å øke din virksomhet? Gjerne kontakt meg på mail for å høre hva jeg kan tilby: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Gi stjerner til dette innlegget:
Helgen som var..
Eksamen og stress
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019

Påmelding til Miss Norway 2019 fortsetter. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på