Nå har jeg facebook side dere også kan følge!!!

Hey beautiful people!


Så i dag vil jeg da gledelig informere dere om at jeg har laget en facebook side, som heter Nina Bye - reisen til Miss Norway. Jeg kommer til å linke siden på bunnen av dette innlegget. Dere alle er selvfølgelig velkommen til å følge meg på facebook. Jeg blir så glad av å se så mange kjente og nye personer som gir meg så mye støtte igjennom denne konkurransen, deler, liker og kommenterer innleggene mine. Det får meg virkelig til å kjempe, og jeg er så takknemlig for at siden min er samlet av så mange fantastiske mennesker med slik god energi (my kind of people) 💓 Følgerbasen min går helt ifra Norge og hele veien til Asia, og jeg synes det er så herlig at jeg kan få denne muligheten til å konkurrere i Miss Norway, og i tillegg støtte av mennesker over hele kloden. Nå som jeg er i gang med å nevne hvor takknemlig jeg er for denne muligheten, burde jeg også sette coachene til Miss Norway i lys, de er så hjelpsomme og informativ, og de følger virkelig opp oss alle. De får dette fantastiske eventyret til å bli mer læringsrikt og interessant, med mye nytt å lære mot konkurransen, og som jeg kan ta med meg videre etterpå og senere i livet også! Så mange millioner takk til alle dere i komiteen. 💓

En annen god nyhet er intervjuet jeg skal ha med avisen på mandag, som omhandler min deltagelse i Miss Norway. Jeg håper virkelig at dette intervjuet kan hjelpe meg med å få litt lokal støtte videre i konkurransen. Jeg er veldig glad for å få muligheten til å være i avisa og takker journalisten som tar seg tid til å støtte meg i konkurransen ved å skrive om meg.

 

 

Er det slik at dere ønsker å komme i kontakt med meg, eller vil ha et samarbeid, så er det en snarvei til mailen min på facebook siden min. Eller du kan kontakte meg direkte på mail (Linker også mailadressen min på bunnen av dette innlegget). Jeg kommer til å svare så raskt som mulig. jeg gleder meg virkelig til å høre ifra dere, og det er bare å kontakte meg om det skulle være noe dere lurer på, jeg skal være tilgjengelig 😊

 

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook side: https://www.facebook.com/Nina-Bye-Reisen-til-Miss-Norway-2019-221221582153757/?tn-str=k*F

Shine like a star? Huh
Hvorfor skal vi lese diverse bøker?
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 har startet. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Beste hilsener fra Susanne Næss Guttorm, Miss Norway 2018

Logg inn

Meld deg på