fbpx

Nytt presseoppslag om psykisk helse

Hei dere!

 

Da missekonkurranser handler om å bruke stemmen sin på en positiv måte, er det viktig for meg å fremme psykisk helse under pandemien vi er i nå. Så mitt intervju ble naturlig vis om psykisk helse. Hvor viktig det er å fremme psykisk helse og snakke høyt om det og fjerne tabu om temaet. 

 

– Først må jeg bare si at jeg mener barn og unge har vært utrolig flinke gjennom denne pandemien, og innrettet seg etter restriksjonene på en god måte. Som ung voksen selv kjenner jeg spenningen i kroppen etter å reise eller finne på ting med venner. Jeg tror dette med sosial mangel bland unge kan generere mer ensomhet i samfunnet. Det er ikke nødvendigvis slik at vi ser resultatet av det ennå, men kanskje når ting begynner å åpne igjen.

– Ved å distansere seg både frivillig og ufrivillig tror jeg dette kan generere flere ensomme unge, som kanskje ikke har noen de kan betro seg til eller snakke med i denne tiden. Ensomhet og dårlig psykisk helse går ofte hånd i hånd. Gjennom dette kan dagens unge utvikle psykiske problemer de kanskje tar med seg videre. Dette er noe vi som samfunn bør ta på alvor allerede nå, gjennom å sette mer fokus på psykisk helse. På denne måten tørr kanskje flere unge å snakke om problemer, i stede for å sitte med de for seg selv. 

  

Tusen takk for at dere stikker innom så snakkes vi i neste innlegg <3

 

Klem

 

 

Tilbake på lufta i Kongsvinger
Negative ting jeg setter pris på
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på