fbpx

Påsken

Denne uken gikk helt fantastisk fort, og dagene bare fløy av sted. Klarer faktisk ikke forstå at påsken allerede er over. Så da er det tilbake til hverdagen, og skole og jobbing. Det føles litt godt det også.

 

Med tenkte å dele noen av påske-høydepunktene mine med dere gjennom noen bilder. Har hatt en fantastisk påske med familie og noen få venner (selvsagt innenfor restriksjonene) men vi har hatt en herlig stund sammen uansett.  Vi har bakt noen cupcakes, hatt Paint and Sip og kost oss med mye god mat og masssse godteri.

 

Så her kommer få, men koselige påskebilder.

 

 

 

 

Ja, vi hadde forresten Paint and sip hvor vi malte bilder sammen. Poenget med dette, er å møtes og gjøre noe kreativt sammen. Vi malte himmelen med noen palmer foran. Koselig!

 

 

 

Tusen takk for at dere stikker innom og håper dere likte bildene, så snakkes vi i det neste blogginnlegget<3

Om du forresten ønsker å være med på reisen sammen med meg i Miss Norway, så gjerne ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Klem fra Nora Emilie

Tilbake til hverdagen - jeg har fått studieplass!
Kjapp oppdatering
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på