fbpx

Tilbake til hverdagen - jeg har fått studieplass!

Skjermbilde-2021-04-06-kl.-19.59.09

Heisann!

Da har en uke gått og påskeferien er ferdig. Den gikk utrolig fort, og jeg fikk ikke gjort sånn kjempe mye heller haha. Jeg har sovet mye men ganske lite om det gir mening. Har vært våken til rundt 3-4 om natten, og sover til 14-15 på ettermiddagen. Det er ikke bra! Men sånn er det vell av og til når det er ferie.

I dag så fikk jeg kjempe gode nyheter! Jeg har kommet inn på skolen jeg søkte på. Det er jeg veldig glad for og jeg gleder meg veldig til å kunne starte der til høsten. Nå videre så håper jeg at Oslo - landet generelt åpner opp og at corona forsvinner. Jeg håper jeg kan få et normalt studentliv! Jeg synes det er helt sykt å tenke på hvor mange mennesker som lider av covid - 19. Alle blir jo rammet på hver sin måte, og alle har en like viktig stemme i dette. Jeg håper det ordner seg for de fleste etterhvert, i all fall de som går gjennom ekstra mye under pandemien, mere enn vi fleste.

Framover nå så har jeg en del ting å gjøre - men jeg vil prøve å skrive til dere så ofte jeg kan. Neste uke så skal jeg jo på catwalkkurs omveg får fri fra jobb - det ser jeg kjempe fram til! Jeg har også planlagt 3 photoshoots den helgen så det blir nok travelt og mye opp å ned! Jeg har jo også nødt til å lage video og ta bilder til finaleuttaket, men det har jeg heldigvis litt bedre tid til!

 

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Telefon: 97435364

Instagram: https://www.instagram.com/stephanylarosa/

Intervju med utenlandsk presse
Påsken
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på