fbpx

Østlandsposten

82148333_757614448068179_8578405323524538368_n

Hei!

Dagen i dag har vært veldig bra! Jeg fikk forespørsel om et nytt oppslag i øp avisen. Ble stilt spørsmålene på nettet og besvarte dem så godt som mulig. Det var gode spørsmål. Noen av dem var utfordrende på en positiv måte. Liker at man må reflektere litt å tenke gjennom svarene. Vi snakket litt om hva konkurransen gikk ut på, hva den store drømmen var å hva jeg tenker om tanker rundt deltagelsen. Vi snakket også om hvem skole jeg gikk på ,å om jeg kjente noen som har deltatt på Miss Norway før. Nå er dette andre presseoppslaget på kort tid, å må si det er moro å få muligheten til å uttrykke seg å gi flere mer forståelse om at det er mer til denne konkurransen enn utseende. At man faktisk må gi en god innsats for å komme med i finalen.

Jeg setter utrolig stor pris på alle de positive tilbakemeldingene fra venner, famille og bekjente. Setter også pris på muligheten til å være med på denne konkurransen, føler allerede mestringsfølelse og en utrolig motivasjon til å gi jernet. Det blir en intens og spennende tid fremover. 

link:https://www.op.no/nyheter/ung/arbeidsliv/matilde-19-gar-ut-av-komfortsonen-og-jakter-finaleplass-jeg-var-skeptisk-selv/s/5-36-868081

 

 

 

Er du interessert i sponsorsamarbeid eller kjenner noen kontakt meg gjerne på

Tlf.: 95270305 E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Jeg vil sende med mer info.

Min modell erfaring
Eksamens tips
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på