fbpx

Øve, øve,øve

Hei dere!

Nå er det noen dager siden jeg ble ferdig mitt andre catwalk kurs, og fy søren så gøy det var. 1.Mars var det første kurset, og da var jeg i Oslo hele helgen. På lørdagen tok Donjeta og jeg bilder med Daniel. Bildene ble kjempe fine, og jeg tenkte å lage et innlegg hvor dere får sett de. Søndagen var første kurs, og jeg var ganske nervøs. Det var super hyggelig å møte de andre jentene, og alle var super søte. Vi øvde i mange timer, og fikk kjempe god hjelp av Klara Szalai som er treneren vår.

Uken etterpå var neste kurs, og det var like gøy. Jeg merket at jeg hadde blitt vane med å gå i høye heler, og fikk ikke like vondt i bena. På dette kurset møtte jeg resten av jentene, og fikk øvd enda mere på å gå på catwalk. Jeg elsker å gå, og koser meg virkelig på "scenen". 

Nå øver jeg hver dag. Jeg har ofte på musikk og snurrer meg bortover på kjøkkenet. Henriette som ble Miss International i fjor var også på kursene og lærte oss. Henriette og Klara var så utrolig flinke, og flotte forbilder. De gikk så bra, og jeg har så lyst til å bli like god en dag. 

Foto:Aksel Jahre Mustaparta

Foto: Knut Yrvin

Foto: Celestina 

Håper dere får en fin helg

Nye bilder
Roma og karantene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på