fbpx

Øving gjør mester

Hei dere, og god onsdag!

I dag har mesteparten av dagen gått til skole. Jeg har matteprøve på fredag, så jeg har regnet matte for harde livet. Jeg har vært så heldig at en god venninne av meg har hjulpet meg litt også. Det er så gøy å merke at man blir bedre, iallfall når man har jobbet hardt for det. Til fredagen er det ikke bare Valentines Day, men også starter på ferien! Mye ferie kan jeg vel ikke akkurat kalle det når jeg har en del skolearbeid å gjøre, men det skal bli deilig å kunne sove ut litt. I det siste har jeg også øvd en del på å gå i høye heler. Jeg merker at øving gjør mester her også, men bena mine er helt ødelagte. Ett tiltak jeg har gjort er å bytte ut hverdagssko med skoletter som er høyhelte. Nå gleder jeg meg veldig til catwalk kurset, og tror jeg kommer til å lære kjempe mye! 

Håper dere får en super kveld videre, og tusen takk til alle som heier på meg!

Hvis du eller din bedrift trenger markedsføring, kontakt meg på "Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."

Instagram - @aminevictoriaa

Jeg er videre i Semifinalen!!
Ny avisartikkel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på