fbpx

Frivillig arbeid- Kyst tjenesten Kråkerøy

På søndag skal jeg tilbringe dagen med å plukke søppel på strendene for kysttjenesten Kråkerøy. Etter å ha hatt en positiv opplevelse med å plukke søppel for en annen organisasjon sist gang, ser jeg virkelig frem til å gjøre det igjen. Ikke bare er det en viktig oppgave for å bevare og beskytte miljøet, men det er også en sosial og givende aktivitet å være en del av. Det er noe magisk med å se resultatene av vårt arbeid etter en dag med søppelplukking. Stranden ser renere og mer tiltalende ut, og jeg vet at jeg har vært med på å gjøre en forskjell. Jeg er takknemlig for muligheten til å bidra til kysttjenesten Kråkerøy og for at de organiserer slike arrangementer. Jeg gleder meg virkelig til å tilbringe søndagen ute i solen, i godt selskap og med en meningsfull aktivitet som gir både glede og nytte for samfunnet.
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Forberedelser til fotografering
Siste skoledag

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på