fbpx

Paris ma ville!

73115579_403377093942005_253060950549069824_n

Hei hei alle!

Håper alle har hatt en flott uke så langt. Nå er det allerede torsdag. Tiden flyr. Jeg glemte helt å blogge om den nye jobben min. For en ukes tid siden startet jeg i ny jobb for Røde Kors. Siden jeg nettopp har kommet i gang tenker jeg heller å blogge mere om det på et senere tidspunkt. Har dessverre vært så travel i det siste.

I dag reiste jeg til Paris. Denne byen har en helt spesiell plass i mitt hjerte. Som barn reiste jeg et par ganger til Paris med foreldrene mine, og falt pladask med en gang. Nydelig arkitektur og de kulturelle tilbudene som ballett og museer var det som gjorde størst inntrykk. Og det var bare kjærlighet ved første blikk om jeg kan si det slik. Jeg har alltid hatt en interesse for musikk, kultur og historie. Og jeg tror at jeg bare følte meg mere «hjemme» i Paris. Til og med som barn. Så jeg sa til foreldrene mine som tenåring at jeg en dag skulle bo i Paris. Så når jeg var ferdig på VGs bestemte jeg meg for å ta et semester på fransk business skole. Og i Januar 2017 realiserte jeg drømmen jeg hadde hatt i flere år. På den franske business skolen Novancia fikk jeg så mange venner. Vi var både norske, internasjonale og franske studenter sammen i klassene. Programmet jeg gikk heter French & Business Communication. Og når det halvåret hadde gått, var jeg ikke klar for å dra. Jeg bestemte meg for å bli igjen, og flyttet inn med en av mine beste venner. Det var ikke før i November for ca et år siden at jeg flyttet tilbake til Norge igjen. På de to årene jeg bodde i Paris fikk jeg blant annet prøvd meg som fotomodell. Siden da har jeg egentlig ikke reist så mye. Så jeg tenkte det var på tide nå. Jeg er enda veldig god venn med «flatmate’n» min, og har enda nøkkel til leiligheten. Så ser frem til en koselig langhelg med gode venner.

Skal prøve å blogge mere mens jeg er her.

Bisous bisous!

 

-Isabel

 

Dersom DU eller noen du kjenner ønsker å bli min sponsor så kontakt meg gjerne på Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

 Utsikten min fra leiligheten i Paris:) 

 

 

 

 

Skjønnhetskonkurranse? Hvor langt har du kommet?
11. Desember
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på