fbpx

Rekordmange påmeldt til Miss Norway

Screenshot_20230218_012506 Rekordmange påmeldt Miss Norway 2023

Vi i Miss Norway takker for rekordmange påmeldte til årets sesong av Miss Norway. Hele 111 dyktige utøvere har har meldt seg på og det er rekord i de som har gjennomført den obligatoriske misseskolen. 

Det er svært dyktige kvinner som har meldt seg på konkurransen. Mange har allerede vist høy kvalitet på blogger hvor vi får se et lite glimt av hva som vi kan vente av utøverne fremover i konkurransen. 

Vi vil se herlige foto fra nye fotoshoots. Nydelige antrekk med alt fra fritid til kjoler i høye hæler på mange spennende lokasjoner. Og kanskje det viktigste er å utfordre seg selv hvor utøvere i konkurransen ikke lar seg blåse ut som et te-lys av et minste vindpust, men brenner enda sterkere som et bål i vindkastene. 

I Miss Norway velger man fremgang ved å ta utfordringene. Bruk bena for å styrke musklene. Aktiviteter styrker hodet og selvsikkerheten. Man jobber aktivt med andre som styrker kompetansen og gjør at man står stødig i vinden når det blåser.

Foto: Guillaume Baviere - CC 2.0 Share - Attribution

Foto: Miss Norway finale - Joe Urrutia / Grafikk: Miss Norway Organisasjonen / Foto: bål Guillaume Baviere CC 2.0 Share, adapt, attribute. 

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway, igjen?
Hvordan drikke mer vann?

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på