Semifinalist!

IMG_7943

Hei igjen alle!

 

Den siste uken har vært preget av stor spenning for om jeg ville komme videre som en av tolv semifinalister i Miss Universe Norway. Fristen for innsending av bilder til semifinaleuttak var 9.mars, og jeg må innrømme at jeg var veldig spent på resultatet.

 

Vi er jo mange flotte sterke unge kvinner som er med i denne konkurransen, og da beskjeden kom på mandag kveld om at jeg var videre til semifinale, var jeg overveldet og i lykkerus. Tenk at jeg er en av de tolv som er videre! Det er så fantastisk og gir meg så mye motivasjon for å vise at jeg er en verdig kandidat og har de kvaliteter som kreves for nettopp denne rollen som Miss Universe Norway.

 

Foto: aj-angelsphotography.com

Det blir en spennende tid framover før neste uttak. Catwalk-kurs, videre blogging og å lage en presentasjonsvideo om meg selv og det arbeidet jeg gjør, er noe av det jeg skal gjøre. I tillegg har jeg allerede på gang noen spennende samarbeidspartnere, og jeg jobber også for å få meg flere samarbeidspartnere og sponsorer.

 

Dette kommer til å bli en spennende tid og jeg ser også fram til å møte de andre deltakerne og bli kjent med dem.<3

 

Om du har lyst til å samarbeide med meg, kontakt meg gjerne på mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram: henriettejhauge

Facebook: Henriette J. Hauge

12 til semifinale i Miss Norway 2019
Hvordan lever av maks 1110 kroner per måned som e...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på