fbpx

12 til semifinale i Miss Norway 2019

missnorway-krone-2019 Miss Norway krone 2019

Det har vært over 180 påmeldte til årets Miss Norway, som er ny rekord i dette tiåret. Av over 120 valgt ut i første opptak går nå 12 topp-utøvere videre til semifinale-løpet i Miss Norway. Det avgjørende har vært aktiviteter med blogging, innleverte foto, presse, sponsoroppdrag og veldedig arbeide.

Flere i konkurransen sier det er utrolig morsomt med alle aktivitetene i konkurransen, der de står på med fotoshoot, presse og sponsorarbeide. Dette er oppgaver som er en helt sentral del av det å konkurrere i Miss Norway, og helt avgjørende i internasjonale skjønnhetskonkurranser som Miss Universe.

Veien videre

Alle semifinalister vil nå stå på videre i semifinale-løpet fram til finaleuttaket 9. mai 2019. Det vil skje flere aktiviteter ledet av tidligere års topp-utøvere og vinnere. Det vil være gjennomgang av hvordan man lager god presentasjonsvideo og hva som skjer i internasjonale konkurranser.

Det er også beauty-camp 2. juni til sommeren og vi regner med at finalen blir i slutten av juli / begynnelsen av august.

Aktivitetene med foto, presse, blogging, sponsoroppdrag og veldedighet er helt avgjørende for å gå videre også i finaleuttaket i begynnelsen av mai. Publikum blir deretter invitert med på  SMS-avstemming, som påvirker poengene i konkurransen.

Tøff konkurranse

Konkurransen går over nesten et helt år. Flere som nå går til semifinale har konkurrert i Miss Norway i tidligere sesonger. Dette for å forberede seg til mulig internasjonal deltagelse, hvor man konkurrerer i over en måned, med trening og forberedelser fra tidlig om morgenen til sent på kveld.

Vinner av Miss Universe i 2015, Pia Wurtzbach konkurrerte i tre år på rad før hun vant den nasjonale konkurransen på Filippinene, og gikk videre til Miss Universe som hun vant. Wurtzbach har siden hun var i tenårene jobbet som modell og forsørget moren og broren. Deltakere i Miss Universe er kvinner med enorme ressurser.

Det er stor interesse internasjonalt for skjønnhetskonkurranser. Miss Universe er sammen med Miss World et av verdens mest sette realityshow på TV. De er størst ved siden av Eurovision Song Contest (Melodi Grand Prix). Deltakerne fra over 100 land trener i flere år for å konkurrere nasjonalt. Miss Universe TV-sendes i 160 land til over 650 millioner seere.

Vi ønsker alle 12 semifinalister lykke til videre mot finaleuttak og mulig finale. De som ikke har gått videre i denne omgang, er ønsket velkommen tilbake som utøvere i 2020-sesongen (påmelding).

Liste over semifinalister Miss Norway 2019

Navn Alder Bostedsfylke Kommer fra Bloggen
Helene Abildsnes 21 Vest-Agder Kristiansand https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/klar-for-semifinalen.html
Nina Silsith Bye 24 Nord-Trøndelag Levanger https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinalen-nermer-seg.html
Karina Razeva 19 Hordaland Krim https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinaleuttaket-2019.html
Lea Stefine Tryggvason 19 Oslo Bærum https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/loft-blikket-over-den-f.html
Eirin Grinde Tunheim 26 Buskerud Buriram https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/who-are-going-to-the-semifinal-in-miss-norway-2019.html
Thea Madelen Jamne 19 Hordaland Bergen https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinaleuttaket-naermer-seg.html
Simat Al-Kuhaili 21 Østfold Irak https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/det-spennende-semifinale-uttaket-er-her.html
Winnie Tenne Cooper 23 Sør-Trøndelag Monrovia https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/it-is-almost-here.html
Henriette J. Hauge 18 Akershus Akershus https://missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinaleuttak-2019.html
Nikita Banken Torp 20 Hedmark Hedmark https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/kjaere-kvinner-bilder-til-semifinaleluttak.html
Belul Zayd 23 Buskerud Asmara https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinaleuttaket-2019-1-1.html
Gulsum Tulun 25 Oslo Oslo https://www.missnorway.org/blogg/missublogg/entry/semifinaleuttaket-2019-1.html

 Navn er sortert i tilfeldig rekkefølge. Foto av Miss Norway krone: Line Loholt. 

Hva er din oppfatning av skjønnhet?
Semifinalist!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på