fbpx

Snart finale, og vi er klare!

Skjermbilde-2021-05-17-kl.-00.58.06

God kveld dere.

Nå kommer det et veldig sent blogginnlegg da jeg er veldig sent oppe. Det er nemlig fordi jeg skal se finalen direkte! Jeg gleder me så utrolig mye dette blir kjempe gøy. Jeg og mamma skal se finalen sammen på spansk da mamma ikke forstår så mye engelsk.

Vi har funnet tak i snacks og gjort alt klar på tven! Jeg er sikkelig spent på hvem som kommer i topp 21! Jeg håper selvfølgelig Sunniva er en av de, hun har vært så flink! Jeg er litt usikker på hvordan showet blir i kveld, men det blir nok spennende å se! 

Jeg har sett på en del teorier om hvem folk tror kommer til å vinne, det er ganske gøy å se. Jeg er elv veldig spent på å se hvem som blir Miss Universe i natt!

Uansett hvem det blir så vil d Enok gjøre en en god jobb. Det er flotte jenter som erkandidater og alle kjemper for en god sak! Slik som oss i Miss Norway Løpet. Jeg blir mere motivert og inspirert til å være en del av dette når jeg ser Miss Universe.

Hvem tror du stikker av med seier i kveld?

Dette blir spennende!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

17 mai i morgen
Voiceover kaos!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på