fbpx

Voiceover kaos!

Skjermbilde-2021-05-17-kl.-00.52.47

Hei dere!

Okey, jeg har strevd sikkelig med å få til voiceovern til videos min. Til den dag i dag så er jeg enda ikke ferdig! Først så skrev jeg et manus, men det manuset ble helt slettet! Jeg måtte starte på nytt etter det. Når jegskrev manus for andre gang, så gikk det bra. Jeg sto å øve detinn i ca 1,5 t og deretter brukte 30 minutter til på å spille det inn perfekt. Det var ikke så lett!

Men dajeg endelig hadde fått et perfekt opptak så fant jeg ut at det var alt for langt. Jeg måtte kutte ned på en del. Dette var egentlig ganske trist da jeg elsket voiceovern. Så er laget jeg enda et til manus haha! Når jeg skulle spille inn den, så var plutselig opptaker nesten tom for strøm. Så da var jeg allerede stresset.

Så jeg snakket Vedlig fort å det ble ikke bra. den første var jo så avslappende og god å høre på, jeg hadde ikke tenkt å gi meg før denne var det samme. Etterhvert somjeg prøve om og om igjen så ble stemmen min bare rar, det gikk rett og slett ikke.

Så jeg bestemte meg for å vente til imorgen med å spille inn. Jeg håper det blir bra da, da det egentlig er siste frist for meg!

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Snart finale, og vi er klare!
Uken som kommer!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på